Videokameras - Panasonic HC-V785 HD Camcorder - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Ierakstiet Full HD video un 24MP kadrus
  • 1/2,3" aizmugures apgaismots MOS sensors
  • 20x optiskā/50x inteliģentā tālummaiņa
  • HIBRĪDA OIS 5 asu attēla stabilizācija
  • 1080p lēnas kustības video līdz 240 kadriem sekundē
  • HDR (augsta dinamiskā diapazona) video ierakstīšana
  • Dvīņu kamera ar Wi-Fi un NFC savienojumu
Product Video
 
 

Panasonic HC-V785 HD Camcorder

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

46545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 10 darba dienas

43674
5025232924493
Panasonic

Jauns

04.04 - 18.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
05.04 - 19.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
05.04 - 19.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
04.04 - 18.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
465.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Savienojot pārī Panasonic HC-V785K Full HD videokameru ar viedtālruni, varat vienlaikus ierakstīt divus kameras leņķus, galveno attēlu no HC-V785K sensora Full HD kvalitātē un sekundāro attēlu attēlā no sava viedtālruņa. tālruņa kameru. Bet HC-V785K darbojas arī pats par sevi. Tam ir 20x optiskās tālummaiņas objektīvs ar 29,5 līdz 612 mm ekvivalentu fokusa attālumu, kas nodrošina platleņķi, kad tālināts, un ievērojamu daudzumu telefoto, kad tuvināts, ar iespēju ierakstīt palēninātu kustību Full HD ar ātrumu līdz 240 kadriem sekundē. Pateicoties objektīvu dizaina partnerībai ar Leica, Panasonic ir iekļāvis Leica Dicomar 20x optiskās tālummaiņas objektīvu ar četrām atsevišķām optiskām grupām un maksimālo diafragmas atvērumu f/1,8.

Lai samazinātu pārmērīgu attēla vibrāciju līdz minimumam un nodrošinātu vienmērīgāku fotografējot rokās, kamerā HC-V785K ir Panasonic HYBRID OIS+, kas apvieno optisko un digitālo attēla stabilizāciju, lai nodrošinātu 5 asu korekciju. Regulējami iestatījumi ļauj atrast fotografēšanas veidam vispiemērotāko stabilizācijas režīmu. No IZSLĒGTA, lai strādātu ar statīvu, līdz parastam parastam darbam ar roku, līdz pat Strong laikam, kad viss patiešām kļūst nestabils.

Dvīņu kameras darbība

HC-V785K var izveidot savienojumu ar viedtālruni, izmantojot Wi-Fi, un izmantot to kā sekundāro kameru. Izmantojot šo funkcionalitāti, varat fotografēt no dažādiem attālumiem vai leņķiem, lai iegūtu dažādus attēlus attēlā.

HDR (augsta dinamiskā diapazona) filmas režīms

Apvienojot divus attēlus, kas uzņemti ar dažādiem ekspozīcijas laikiem, funkcija HDR Movie nomāc izgaismotos punktus un bloķētās ēnas, lai videoklipi būtu skaidrāki un skaidrāki. Izmantojot HDR, varat saglabāt gradāciju savos attēlos sarežģītās uzņemšanas situācijās, piemēram, kad objekts ir apgaismots no aizmugures.

Bērnu kalendārs/Stop-Motion Animation Assist

Iestatiet mazuļa vārdu un dzimšanas dienu, lai tiktu parādīti šajā datumā un ap to ierakstītu ainu sīktēli, tādējādi atvieglojot vajadzīgās ainas atrašanu. Nedaudz pārvietojot objektu un uzņemot nekustīgus attēlus, varat izveidot unikālu animētu slaidrādi. Iepriekš uzņemtie fotoattēli tiek parādīti ar sīpolu mizas efektu, lai atvieglotu slāņošanu.

Radošā vadība

Iebūvētie filtra efekti, tostarp miniatūra, 8 mm filma, klusā filma un laika intervāla ierakstīšana, ļauj pielāgot video ierakstus uzņemšanas situācijai.

Pilna HD palēninātas kustības video

HC-V785K ieraksta Full HD (1920 x 1080) video ar ātrumu 240 kadri sekundē. Lai iegūtu dramatiskāku palēninājuma efektu, Crystal Engine Intelligent Frame Creation interpolē kadrus, lai sasniegtu 240 kadri/s ekvivalentu. Ierakstīšanas laikā varat viegli pārslēgties uz palēninātu kustību, vienkārši pieskaroties LCD ekrānam.

Ātrgaitas precīzs autofokuss

Attēla sensoram ir 60 kadri sekundē, kas nodrošina ātru fokusēšanas ātrumu, stabilitāti un izsekošanas veiktspēju.

Līmeņa uzņemšanas funkcija

Līmeņa fotoattēls automātiski nosaka un koriģē attēlu slīpumu. To var noregulēt trīs dažādos līmeņos: Izslēgts, Normāls vai Spēcīgs atkarībā no uzņemšanas apstākļiem.

5 asu HIBRĪDA OIS

HYBRID OIS, kas ir stabilizēta uz piecām asīm (panoramēšanas, slīpuma un apgāšanās ass, kā arī horizontāli un vertikāli virzieni), novērš izplūšanu jūsu videoklipos, ja neizmantojat statīvu vai citu stabilizatoru.

Vairāku manuālo numuru sastādīšana

Vairākas kamerā esošās funkcijas var vadīt ar vairāku manuālo ciparripu. Šīs funkcijas ietver:

  • Fokusēt
  • Baltā balanss
  • Aizvara ātrums
  • Īrisa
  • Asums
  • Krāsu piesātinājums
  • Spilgtums

Wi-Fi funkcionalitāte

  • HC-V785K Wi-Fi sniedz vairāk nekā tikai iespēju uzņemt video no tālruņa kameras kā sekundārā kameras leņķa. Varat priekšskatīt tiešraides attēlu savā mobilajā ierīcē, izmantojot lietotni Panasonic Image, un mainīt kameras iestatījumus. Ja kamerai ir piekļuve internetam, jūs pat varat augšupielādēt tīmeklim draudzīgas videoklipu un fotoattēlu kopijas tieši sociālo mediju vietnēs. Turklāt ir arī Baby Monitor funkcija, kas ļauj izmantot kameru kā IP novērošanas kameru, skatīt attālo plūsmu internetā.
  • Viena pieskāriena savienojums: NFC ļauj uzreiz savienot viedtālruni vai planšetdatoru ar videokameru tikai ar vienu pieskārienu. Pat bez NFC tālruņa tiek nodrošināti QR kodi, lai veiktu Wi-Fi iestatījumus.
  • Attālā fotografēšana/Attālais skats: lietotne Panasonic Image ļauj izmantot viedtālruni vai planšetdatoru kā reāllaika tālvadības pulti, lai vadītu videokameru no attāluma. Skatiet fotoattēlus un videoklipus tieši no videokameras viedtālrunī vai planšetdatorā un augšupielādējiet tos sociālā tīkla vietnē.
  • Reāllaika apraide: varat tiešraidē straumēt notikumus pakalpojumā USTREAM, jo tie tiek ierakstīti Full HD izšķirtspējā (nepieciešams bezvadu piekļuves punkts).
  • Baby Monitor: pārbaudiet bērnu jebkurā laikā un vietā, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru. Push paziņojums nosūta tūlītēju brīdinājumu, kad audio sensors konstatē, ka mazulis pamostas vai raud (nepieciešams bezvadu piekļuves punkts).
  • Mājas uzraudzība: kad esat prom no mājām, jūsu
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse