3D/360 foto sistēmas - Photorobot Cube V5 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 1x Photorobot Cube V5;
  • 1x 95 cm rotējošais galds;
  • 1x vadības bloks;
  • 1x maiņstrāvas barošanas kabelis;
  • 1x motora kabelis

Photorobot Cube V5

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

Lūdzu jautāt

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

32722
8718127085511
Photorobot

Jauns

iespējams pēc 17.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 17.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 17.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 17.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Universāls 360° foto risinājums!

Photorobot Cube ir unikāla ierīce. Pateicoties daudzajiem pieejamajiem piederumiem un papildinājumiem, to var izmantot ne tikai kā pagriežamu platformu, lai fotografētu produktus/priekšmetus līdz 130 kg.

Lietošana Cube

Liela šīs ierīces priekšrocība ir tā, ka to var ātri pārveidot par rotējošu manekenu, lai fotografētu apģērbu. Bet tas vēl nav viss: Cube var izmantot arī sarežģītu produktu/priekšmetu fotografēšanai, pateicoties piekarināšanas iespējai, vienlaikus saglabājot tā kravnesību.

Photorobot abonements

Tā kā _Controls programmatūra darbojas mākonī, jums nav jāiegulda līdzekļi jaudīgos datoros. Pietiks ar nesen iegādātu pamata datoru vai klēpjdatoru. Photorobot piedāvā bezmaksas programmatūras _Controls pamata abonementu. Tas ļauj jums kontrolēt pagrieziena galdu, apgaismojumu un papildu robotizēto roku. Ja veicat dažus kadrus nedēļā, mēs iesakām šo versiju. Ja ar 360 platformu strādājat intensīvāk, ir pieejama pilna programmatūras versija. Par to jāmaksā 149,- mēnesī, un tajā var izmantot visas funkcijas. Kopsavilkums:

  • Jūs varat strādāt ar iepriekš iestatītiem iestatījumiem, lai vienmēr vienādi uzglabātu produktus ar noteiktām īpašībām. Iestatiet kadru skaitu, kameras augstumu, kameras leņķi un gaismas stiprumu. Izmantojot bezmaksas versiju, šīs vērtības ir pastāvīgi jāatjauno katram produktam.
  • Atsevišķus produktu attēlus var iestatīt arī kā priekšnoteikumus pilnajā versijā. Vai jūs fotografējat 50 konkrēta produkta versijas? Tad jūs saņemat katra izstrādājuma atsevišķas fotogrāfijas no identiskiem paša izvēlētiem leņķiem.
  • Rediģējot 360 fotoattēlus, var gadīties, ka kāds izstrādājums nav pilnībā novietots uz rotācijas galda centra. Tad _Controls dažu sekunžu laikā noregulē visu fotoattēlu centru.
  • No visām fotogrāfijām automātiski tiek noņemts fons. Jūs varat izvietot produktus tiešsaistē ar caurspīdīgu fonu vai pašu izvēlētu krāsu.
  • Pēc izvēles varat augšupielādēt XML plūsmu uz _Controls, kas ļauj optimāli kontrolēt progresu. Varat arī apskatīt progresu katram atsevišķam programmatūras lietotājam jūsu komandā.
  • Produktu EAN kodu var skenēt, izmantojot papildu svītrkodu skeneri. Šādā veidā fotoattēli ir tieši saistīti ar XML faila datiem. Tas nodrošina pārskatu par lielu skaitu
  • 360 pārbaudes jūsu komandā var novērtēt, apstiprināt un augšupielādēt dažādi kolēģi.
  • Visas 360 fotoattēlus var rediģēt uzreiz. Padomājiet par spilgtumu, kontrastu un apgriešanu. Var pielāgot arī produkta krāsu. Vai jūs pārdodat zaļas, zilas un sarkanas zeķes? Tad jums ir jāfotografē tikai viena krāsa. Vēlāk jūs dublējat šo 3D modeli un vienkārši pielāgojat kopijas krāsu.
  • Pilno versiju var paplašināt, izmantojot "parasto" licenci. Ja jums ir vairākas Photorobot ierīces, šī pakete ir iespēja izmantot visas funkcijas. Papildu izmaksas ir 49,- mēnesī.

Photorobot mākoņglabāšana

Photorobot piedāvā mākoņrisinājumu, lai bezrūpīgi augšupielādētu 360 failus savā vietnē. Jums nav nepieciešams īrēt savu mākoņkrātuvi un sakārtot tehnisko aspektu. Photorobot mākonī izmanto visātrākos serverus apvienojumā ar CDN. Jūsu klientu datoros un viedtālruņos 360 fails ielādējas ārkārtīgi ātri. Faili tiek dublēti vairākos pasaules kontinentos, un Phototobot garantē darbību un konsekvenci. Katram produktu skaitam ir pieejams piemērots mākoņa lielums. Divi piemēri norādēm: 150 produktu uzglabāšana Photorobot mākonī maksā 59,- mēnesī. 600 produktu uzglabāšana Photorobot mākonī maksā 159,- mēnesī. Protams, ir iespējams arī ārēji apstrādāt atsevišķas fotogrāfijas 360 objektos un augšupielādēt tos savā tīmekļa vietnē.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock