Austiņas - Earphones TWS Baseus Bowie E8 (black) NGE8-01 - ātri pasūtīt no ražotāja

Izvēlieties modernas tehnoloģijas, ūdensizturību, intuitīvismu un tīru skaņu, kas ietverta stilīgajās austiņās Baseus E8, un, lai kur steigtos, ņemiet līdzi savu iecienītāko mūziku pat daudzu stundu garumā. Lai gan austiņām ir neliels izmērs, pateicoties izmantotajām inovācijām, tās pārraida neticami skaidru un dziļu skaņu. Pilnībā uzlādētas, jūs varat klausīties mūziku līdz pat 5 stundām, un, izmantojot uzlādes futrāli, šo laiku var pagarināt līdz pat sešām reizēm.

Earphones TWS Baseus Bowie E8 (black) NGE8-01

Rated 4/5 based on 1 customer reviews
50396
NGE8-01
6953156208407
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Izpētiet informāciju

Klausieties skaņas, ko iepriekš neesat varējuši atklāt savos iecienītākajos skaņdarbos, un izbaudiet nepārtrauktu, tīru skaņu. Bluetooth 5.0 modulis nodrošina stabilu savienojumu bez pārtraukumiem un traucējumiem. Mikrofona piederums ļauj ne tikai klausīties mūziku, bet arī veikt aktīvus zvanus.

Intuitivitāte

Lai atbildētu uz ienākošo zvanu, jums nav jāšķirstās somā vai kabatās. Baseus E8 austiņās izmantotais skārienpanelis ļauj atbildēt un noraidīt zvanus ar vieglu viena pirksta pieskārienu. Turklāt varat pārslēgties starp dziesmām, apturēt vai atsākt atskaņošanu.

Neatkarīgi no apstākļiem

Austiņas ir izgatavotas no nano-materiāliem ar IPX5 aizsardzību, tāpēc varat tās bez raizēm lietot pat visintensīvāko treniņu laikā vai nokļūstot lietū. Ja rodas nepieciešamība, varat tās noskalot zem tekoša ūdens, neuztraucoties par bojājumiem.

Izmantojiet to jebkurā vietā

Pateicoties to kompaktajam izmēram un nelielajam svaram, austiņas var ievietot pat jakas kabatā vai nelielā rokassomiņā, tāpēc varat ņemt tās līdzi, lai kurp dotos. Korpuss ir aprīkots ar uzlādējamu akumulatoru, kas vajadzības gadījumā pagarinās austiņu darbības laiku. Tāpēc varat tās izmantot arī garu ceļojumu laikā. Ierīce samazina troksni, tāpēc varat mierīgi atslēgties no apkārtējās pasaules.

Ērts minimālisms

Dizains, kādā izstrādātas austiņas, ļauj tām joprojām iekļauties mūsdienu tendencēs un kalpot jums gadiem ilgi. Nelielais izmērs, svars un ergonomiskā forma ļaus klausīties dziesmas vai veikt zvanus pat daudzu stundu garumā, neietekmējot lietošanas komfortu.

Īpaša lietojumprogramma

Neierobežojiet savas iespējas un savienojiet tālruni ar īpašu lietojumprogrammu, kas ļaus jums paveikt vairāk. Ātri un viegli pielāgojiet iestatījumus atbilstoši savām vajadzībām un piešķiriet savai iecienītajai mūzikai personisku skanējumu. Pārslēdzieties starp režīmiem un izlemiet, vai vēlaties izmantot vienas vai divas austiņas, vai pārslēgties starp ierīcēm.

Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.