Austiņas - Earphones TWS Baseus Storm 1, ANC (white) NGTW140202 - ātri pasūtīt no ražotāja

ANC un ENC trokšņu slāpēšana, uzticams bezvadu savienojums un ilgs darbības laiks ir TWS Baseus Storm 1 austiņu galvenās iezīmes. Tās samazina troksni līdz 42 dB, un ar 6 mikrofoniem ir viegli veikt tālruņa zvanus. Tās izceļas ar THD koeficientu ≤0,09 %, un komplektā iekļautie trīs izmēru silikona uzgaļi ļaus pielāgot tās jūsu individuālajām vajadzībām. Pluss ir arī glītais dizains un praktiskie skārienpaneļi.

Earphones TWS Baseus Storm 1, ANC (white) NGTW140202

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews
50808
NGTW140202
6932172607579
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Efektīva trokšņu slāpēšana

Koncentrējieties uz savu iecienītāko mūziku, braucot vilcienā vai pārpildītā tramvajā. TWS Baseus Storm 1 austiņas piedāvā ANC trokšņu slāpēšanu, lai atvadītos no kaitinošiem fona trokšņiem. Svarīgi, ka varat izvēlēties vienu no diviem līmeņiem un regulēt trokšņu samazināšanu atkarībā no tā, kur atrodaties. Varat arī izmantot caurspīdīguma režīmu, lai saglabātu saikni ar pasauli.

Lieliska skaņas kvalitāte

Baseus Storm 1 TWS ir aprīkotas ar titāna diafragmām, kas nodrošina spēcīgus un dziļus basus, vienlaikus nodrošinot bagātīgu detaļu un kristāldzidru skaņu. Ievērības cienīgs ir arī THD koeficients ≤0,09% - tas liecina par dabisku skaņu un izkropļojumu neesamību.

Efektīva saziņa ar citiem

Vai bieži runājat pa tālruni? Ar šīm austiņām varat efektīvi sazināties ar citiem, braucot vilcienā vai atrodoties pārpildītā iepirkšanās centrā. Baseus Storm 1 austiņās ir iebūvēti 6 mikrofoni, kas efektīvi slāpē trokšņus un garantē, ka jūsu sarunu biedri dzirdēs katru jūsu vārdu.

Pārdomāti risinājumi

Baseus Storm 1 nodrošina augstu komforta līmeni ikdienas lietošanai. Jums tās ir tikai vienreiz jāsavieno ar tālruni, un austiņas automātiski pieslēgsies, tiklīdz atvērsiet uzlādes korpusu. Turklāt, kad tās izņemsiet no ausīm, tās nekavējoties pārtrauks atskaņot mūziku un atsāks atskaņošanu, kad tās ievietojat atpakaļ.

Praktiski skārienpaneļi

Vai vēlaties pārvaldīt pamatfunkcijas, neizņemot viedtālruni? Ar Baseus zīmolu tas ir iespējams! Storm 1 ir praktiski skārienpaneļi, kas ļauj ātri un ērti apturēt un atsākt atskaņošanu, pārslēgt dziesmu, izvēlēties trokšņu slāpēšanas režīmu, atbildēt vai noraidīt zvanu vai aktivizēt balss palīgu.

Jaudīgs akumulators

Neuztraucieties par to, ka austiņas atteiksies darboties garā ceļojuma vai āra treniņa laikā. Storm 1 austiņas ir aprīkotas ar 50 mAh uzlādējamu akumulatoru, kas nodrošina līdz pat 5 h ilgu to darbību ar izslēgtu ANC trokšņu slāpēšanas funkciju. Svarīgi, ka komplektā iekļautais uzlādes futrālis pagarinās šo laiku līdz 15-18 h ar ieslēgtu trokšņu slāpēšanu un līdz 20-23 h bez ANC. Lai atjaunotu enerģiju, būs nepieciešama stunda.

Papildu iespējas

Vēlaties vēl vairāk pielāgot savas austiņas? Lejupielādējiet lietotni Baseus un spēlējieties ar ekvalaizera efektiem, personalizējiet pogas un reāllaikā pārbaudiet akumulatora uzlādes līmeni. Komplektā iekļautie 3 izmēru silikona vāciņi austiņu pielāgošanai arī ir priekšrocība.

Iekļauts

  • TWS Baseus Storm 1 austiņas
  • 3 pāri silikona pārklājumu
  • Uzlādes korpuss
  • lādēšanas kabelis
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.