Austiņas - Headphones 1MORE SonoFlow HC905-Black - ātri pasūtīt no ražotāja

Izbaudiet, cik fantastiski var skanēt jūsu iecienītākie skaņdarbi. SonoGlow austiņas ir aprīkotas ar dinamiskiem 40 mm draiveriem, kas garantē kristāldzidru skaņu. Iebūvētie mikrofoni ļauj ērti sarunāties, un Bluetooth 5.0 nodrošina ātru savienojumu ar ierīci. Austiņās izmantota arī inovatīvā QuietMax trokšņu slāpēšanas tehnoloģija, kas uzticami novērš fona trokšņus. Speciālā lietotne piedāvā 12 ekvalaitera iestatījumus, un to darbības laiks ir līdz 70 stundām. Salokāmais un ergonomiskais dizains nodrošinās sapņainu komfortu pat tad, ja klausīsieties mūziku stundām ilgi.

Headphones 1MORE SonoFlow HC905-Black

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

9544 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 26 vienības

52227
HC905-Black
6933037203110
1MORE

Jauns

23.05 - 04.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
24.05 - 06.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
24.05 - 06.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
23.05 - 04.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Izbaudiet savas iecienītākās dziesmas no jauna

SonoFlow austiņas pārsteigs jūs ar izcilu skaņas kvalitāti. Pateicoties 40 milimetru dinamiskajiem draiveriem ar DLC kompozītmateriāla membrānu, varat baudīt bagātīgi detalizētu un skaidru skaņu un dziļus, spēcīgus basus. Tās ir saņēmušas arī Hi-Res Audio sertifikātu, kas apliecina, ka austiņas nodrošinās jums izcilu mūzikas baudījumu.

Iegremdējiet sevi skaņās

Tagad nekas vairs nevar atturēt jūs no iecienītāko melodiju klausīšanās. Austiņās izmantota 1MORE patentētā QuietMax trokšņu slāpēšanas tehnoloģija, kas uzticami samazina fona troksni līdz pat 40 dB. Klausieties mūziku brīvi neatkarīgi no tā, vai ejat pastaigā pa parku vai braucat pārpildītā metro! Vēlaties saglabāt kontaktu ar apkārtējo vidi? Izmantojiet Caurspīdīguma režīma priekšrocības, kas ļaus klausīties iecienītāko atskaņošanas sarakstu, piemēram, vakara skriešanas treniņa laikā.

Bezvadu un vadu savienojums

Aizmirstiet par ierobežojumiem! SonoFlow modelis var darboties gan bezvadu, gan vadu režīmā. Inovatīvā Bluetooth 5.0 tehnoloģija garantē ātru, uzticamu un stabilu signāla pārraidi līdz pat 10 metru attālumā. Turklāt jūs varat savienot austiņas ar 2 ierīcēm vienlaicīgi! Jūsu rīcībā ir arī 3,5 mm audio kabelis, lai jūs varētu ērti savienot austiņas, piemēram, ar datoru.

Līdz 70 stundām darbības

Jums vairs nav jāuztraucas par to, ka austiņas izlādēsies, kad to vismazāk gaidījāt. Izturīgais 720 mAh akumulators nodrošina līdz 70 stundām ar izslēgtu ANC režīmu vai līdz 50 stundām ar ieslēgtu ANC. Austiņas atbalsta arī ātru uzlādi, tāpēc jau pēc 5 minūšu uzlādes varat atskaņot mūziku vēl 5 stundas. Komplektā iekļautais USB-C kabelis ļaus jums viegli atjaunot enerģiju.

Skaidras sarunas jebkurā vietā

Runājiet pa tālruni bez pārtraukumiem pat īpaši trokšņainās vietās. Iebūvētie mikrofoni ar mākslīgā intelekta algoritmu apvienojumā ar trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju precīzi ierakstīs jūsu balsi, vienlaikus slāpējot fona trokšņus. Tādējādi jūsu sarunu biedrs viegli sadzirdēs katru jūsu vārdu.

Bezrūpīga darbība

Austiņas var ērti lietot ar iebūvētajām pogām. Izmantojot tās, cita starpā varat pārvaldīt ienākošos zvanus, aktivizēt balss palīgu, regulēt skaļumu vai mainīt dziesmas. Ir pieejama arī īpaša 1MORE Music lietotne, kas ļauj izvēlēties kādu no 12 ekvalaizera iestatījumiem. Varat viegli atrast pareizo EQ iestatījumu, lai jūsu iecienītākās dziesmas skanētu vēl labāk - neatkarīgi no tā, vai klausāties rokmūziku, klasiku vai elektronisko mūziku.

Ergonomisks dizains

SonoFlow austiņas ir radītas, domājot par komfortu. Tām ir mīkstas proteīna ādas austiņas, kas lieliski pieguļ ausīm, neradot nepatīkamu spiedienu. Jums nav jāuztraucas arī par to, ka ilgstošas lietošanas laikā izjutīsiet diskomfortu. Regulējamā galvas stīpa ļaus jums pielāgot austiņas atbilstoši savām vajadzībām. Tās izceļas arī ar salokāmu un īpaši vieglu konstrukciju - tās sver tikai 250 g, kas papildus ietekmēs lietošanas komfortu. Jūs atradīsiet arī praktisku somiņu ērtai uzglabāšanai un transportēšanai.

Komplektā ietilpst

  • austiņas
  • futrālis
  • USB-C lādēšanas kabelis
  • audio kabelis (no 2,5 mm uz 3,5 mm)
  • lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse