Baterijas, akumulatori un lādētāji - Baseus Charging Quick Charger USB 3.0 - White CCALL-BX02 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • iQ Smart Charging tehnoloģija - iebūvēta uzlabota mikroshēma automātiski nosaka pievienoto ierīci un uzlādē to ar tai piemērotu maksimālo strāvu.
  • augsta veiktspēja - ātra uzlāde - līdz 3 A
  • visu populārāko ātrās uzlādes tehnoloģiju atbalsts: Ātrā uzlāde: Quick Charge 3.0 un 2.0 (QC 3.0/QC 2.0), AFC (Samsung Adaptive Fast Charging), PE (ICC), VOOC (Oppo).
  • Izejas jauda: LĪDZSTRĀVAS 5V/3A, 9V/2,66A, 12V/2A.
  • kopējā izejas jauda: 24W

Baseus Charging Quick Charger USB 3.0 - White CCALL-BX02

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews
49690
CCALL-BX02
6953156272446
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Baseus uzlādes ātrās uzlādes lādētājs

Tas ir kompakta izmēra viegls un izturīgs lādētājs ar USB portu, kas atbalsta Quick Charge 3.0 tehnoloģiju. Ierīces korpuss ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem (ABS PC), izturīgs pret augstām temperatūrām un mehāniskiem bojājumiem. Inteliģentā vadības sistēma pielāgo spriegumu konkrētai iekārtai un nodrošina aizsardzību pret pārslodzi, pārkaršanu un īssavienojumiem. Plašais barošanas sprieguma diapazons (100 - 240 V) padara adapteri piemērotu jebkuram ceļojumam. Tas darbojas arī ar Qi bezvadu lādētājiem.

Produkta veidsLādētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.