Citas somas - PHD-25-BK-BP Pārnēsājamā soma - ātri pasūtīt no ražotāja

PHD-25 ir ideāli piemērots 2,5 collu cietajiem diskiem un citām šāda izmēra ierīcēm. Ar kokvilnu pārklātā EVA putuplasta oderējums nodrošinās jūsu ierīču drošību, un augstas kvalitātes rāvējslēdzēji vēl vairāk pasargās tās no kritieniem.

PHD-25-BK-BP Pārnēsājamā soma

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews
48638
6954301100522
ORICO

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Orico cietā diska un GSM piederumu korpuss (melns)

1.jpg

Papildu sietiņš mazākiem priekšmetiem

Futrāļa iekšpusē ir elastīgs sietiņš, aiz kura var novietot nelielus piederumus, piemēram, kabeļus vai zibatmiņas diskus, lai visas nepieciešamās ierīces būtu pa rokai.

4.jpg

Aizsargā delikātus priekšmetus

PHD-25 futrālis ir izturīgs pret mitrumu un putekļiem. Tam ir drošība, ko nodrošina cieti slēdzenes, tāpēc jums nav jāuztraucas par savu disku vai citiem sīkiem priekšmetiem. Šis nelielais futrālis var reāli pagarināt jūsu ierīču kalpošanas laiku.

3.jpg

Ideāli piemērots ceļošanai

Orico PHD-25 ir lieliska izvēle ceļošanai. Tas ir mazs un ietilpīgs, tāpēc jūs ietaupīsiet daudz vietas savā mugursomā. Turklāt jūs tajā sakārtosiet savas ierīces, līdz minimumam samazinot meklēšanas laiku.

5.jpg

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.