Kabeļi - Mini Wall Charger XO HN238A 30W, PD (white) HN238A - ātri pasūtīt no ražotāja

Ērti uzlādējiet līdz pat 2 ierīcēm vienlaicīgi. XO HN238A mini tīkla lādētājam ir USB un USB-C ports. Tas nodrošina ātrdarbīgu PD uzlādi ar jaudu līdz 30 W un 3A. Tas izceļas ar plašu savietojamību, tāpēc varat viegli atjaunot enerģiju dažādās iekārtās. Tas nodrošina drošu lietošanu, un kompaktais dizains ļaus jums paņemt lādētāju līdzi gandrīz jebkur.

Mini Wall Charger XO HN238A 30W, PD (white) HN238A

Rated 5/5 based on 1 customer reviews
51463
HN238A
6920680878673
XO

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ātras uzlādes tehnoloģija

Vēl ātrāka ierīces uzlāde. Lādētājs nodrošina ātru uzlādi ar maksimālo jaudu līdz pat 30 W un 3A. Tas atbalsta arī PD ātro uzlādi. Lai atjaunotu jaudu izvēlētajām ierīcēm, nepieciešami tikai daži mirkļi!

Tik daudz kā 2 USB pieslēgvietas

Tagad uzreiz atjaunojiet strāvas padevi pat 2 ierīcēm vienlaicīgi! Izstrādājumam ir 2 USB izejas porti - USB-A un USB-C. Jums vairs nav jāgaida, līdz viena ierīce ir gatava lietošanai, pirms pieslēgt otru. Turklāt lādētājs izceļas ar plašu savietojamību. Ar to var viegli uzlādēt viedtālruni, planšetdatoru vai bezvadu austiņas.

Droša lietošana

Jums nav jāuztraucas par savu ierīču drošību uzlādes laikā. Tas ir aprīkots ar vairākām drošības funkcijām, kas efektīvi aizsargā jūsu ierīces no bojājumiem. Viedā mikroshēma automātiski atpazīst pievienoto iekārtu un pielāgo tai uzlādes parametrus.

Kompakts dizains

XO tīkla lādētājs ir lieliski piemērots lietošanai mājās, birojā un ceļojumos. Tas ir ļoti viegls un mazs, tāpēc to var viegli ievietot somā, mugursomā vai čemodānā. Turklāt tas atbalsta universālu maiņstrāvas spriegumu 100-240, tāpēc bez problēmām varat to izmantot jebkurā pasaules vietā.

Produkta veidsLādētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.