Kabeļi - Wall Charger with + Lightning Cable XO L77 20W (white) L77 Lightning - ātri pasūtīt no ražotāja

XO L77 lādētājs ir paredzēts Apple zīmola ierīcēm. Tas atbalsta PD ātro uzlādi un izceļas ar jaudu līdz 20 W. Tas ir aprīkots ar USB-C portu un nodrošina drošu lietošanu. Tajā pašā laikā tas ir ļoti viegls, taču izturīgs. Komplektā atradīsiet arī USB-C uz Lightning kabeli.

Wall Charger with + Lightning Cable XO L77 20W (white) L77 Lightning

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews
51469
L77 Lightning
6920680873166
XO

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Izbaudiet ātru uzlādi

Negaidiet pārāk ilgi, līdz jūsu ierīces atkal būs gatavas lietošanai. L77 atbalsta PD ātrās uzlādes standartu, kas nozīmē, ka kopā ar pareizo kabeli tas var atjaunot jūsu izvēlēto ierīču barošanu līdz pat 2 reizes ātrāk nekā parastie lādētāji. Piemēram, lai uzlādētu iPhone 11 līdz 50 %, izmantojot šo lādētāju, ir nepieciešamas tikai aptuveni 30 minūtes!

Lietošanas drošība

L77 lādētājs ne tikai uzlādēs jūsu ierīces akumulatoru, bet arī pasargās to no bojājumiem. Pēc noteikta enerģijas daudzuma atjaunošanas tajā tas automātiski pārslēgsies uz noturēšanas lādēšanu, kas palīdzēs pagarināt tā kalpošanas laiku. Izstrādājums cita starpā ir aizsargāts arī pret pārspriegumu un pārkaršanu, un tā korpuss ir izgatavots no izturīgiem, ugunsdrošiem materiāliem.

Bezrūpīga transportēšana

Pateicoties augstvērtīgiem materiāliem, lādētājs ir īpaši izturīgs, taču vienlaikus viegls - tas sver tikai aptuveni 40 g. Tas izceļas arī ar kompakto un ērto dizainu, tāpēc to var ērti ievietot somiņā vai mugursomā. Jums vairs nav jāatsakās no iespējas ātri uzlādēt ierīces, kad izejat no mājām - ņemiet L77 līdzi un izmantojiet to, kad vien nepieciešams!

Iekļauts

  • Lādētājs
  • USB-C uz Lightning kabelis (1 m)
Produkta veidsLādētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.