Kameras pultis - Remote control with laser pointer for multimedia presentations Norwii N86s - perc šodien veikalā un ar piegādi

Norwii N86s tālvadības pults ar lāzera rādītāju multimediju prezentācijām ir ideāla izvēle pasniedzējiem, studentiem, runātājiem, prezentētājiem. Šo modeli darbina 2 AAA baterijas vai uzlādējamas baterijas.

Ar 50 metru saziņas diapazonu jūs varat brīvi pārvietoties pa klasi, konferenču zāli vai citu auditoriju, izceļot svarīgus elementus uz ekrāna. Tālvadības pults nodrošina arī peles funkcionalitāti ar 2 pogām.

Remote control with laser pointer for multimedia presentations Norwii N86s

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

5846 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

2308
6949415907075
Norwii

Jauns

05.05 - 22.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
07.05 - 24.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
07.05 - 24.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
05.05 - 22.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Norwii N86s tālvadības pults ar lāzera rādītāju multimediju prezentācijām ir ideāla izvēle pasniedzējiem, studentiem, runātājiem, prezentētājiem. Šo modeli darbina 2 AAA baterijas vai uzlādējamas baterijas. Ar 50 metru saziņas diapazonu jūs varat brīvi pārvietoties pa klasi, konferenču zāli vai citu auditoriju, izceļot svarīgus elementus uz ekrāna.

Tālvadības pults nodrošina arī peles funkcionalitāti ar 2 pogām. Ierīce atbalsta tādas iespējas kā dzēšana, tālummaiņa un zīmēšana. Tā ļaus ērti kontrolēt programmas (tostarp PowerPoint, Keynote, Prezi un Google Slides). Komplektā iekļautais USB-A uztvērējs piedāvā 32 GB vietas jūsu datiem. Ergonomiskās pogas nodrošina maksimālu komfortu un funkcionalitāti.

Galvenās izstrādājuma īpašības bezvadu tālvadības pults multimediju prezentācijām darbojas ar 2 AAA baterijām vai uzlādējamām baterijām (jāiegādājas atsevišķi) 50 metru sakaru diapazons iebūvēts lāzera rādītājs ar 200 metru darbības rādiusu var darboties kā pele (kontrolēt kursoru uz datora ekrāna) atsevišķas pogas, kas atbilst kreisajai un labajai peles pogai ideāla izvēle, ja prezentējat saturu uz LED vai LCD ekrāna (uz ekrāna parādās virtuālais rādītājs) atbalsta satura izcelšanas, tālummaiņas vai zīmēšanas funkcijas uz ekrāna skaļuma regulēšanas poga USB uztvērējam ir 32 GB iekšējā atmiņa (var darboties kā zibatmiņa) savietojamība ar sistēmām: Windows, macOS, Android, Linux ērta multivides prezentāciju vadība bez nepieciešamības doties pie datora daudzu datorprogrammu, tostarp PowerPoint, Keynote, Prezi, Google Slides, Pages, Word, Excel, OneNote, Numbers, ACD, atbalsts Trīs slaidu maiņas režīmi, kas pielāgoti dažādām programmām iespēja personalizēt pogas ar bezmaksas programmu Norwii Presenter (Windows / macOS) uztvērēja atmiņā 2 programmas Norwii Presenter instalācijas faili (.dmg un .exe) "Plug and Play" - nav nepieciešams lejupielādēt un instalēt papildu draiverus fiziskais "ON / OFF" slēdzis, lai samazinātu nejaušu ierīces izslēgšanos USB-A saderīgs uztvērējs īpaša magnētiska uztvērēja kārba, kas atrodas uz tālvadības pults korpusa LED indikators, kas norāda darbību un informē par izlādējušos akumulatoru viegla un intuitīva lietošana komplektā iekļauts futrālis (maisiņš), kas izgatavots no taustei patīkama materiāla Sekmīgu prezentāciju vadības pults ar lāzera rādītāju multimediju prezentācijām Norwii N86s ir instruments, kas padarīs jūsu uzstāšanos vēl labāku. Ar saviem izmēriem tas atgādina parastu televizora tālvadības pulti.

Pateicoties tam, jums nav jādodas pie datora katru reizi, kad vēlaties mainīt kādu slaidu. Jūs varat uzstāties ar multimediju prezentācijām, iepriecinot auditoriju un koncentrējoties uz svarīgāko - zināšanu nodošanu, iedvesmojot un izraisot pozitīvas emocijas. Neatkarīgi no tā, vai esat konferencē, skolā vai biznesa sanāksmē, Norwii N86 palīdzēs jums piesaistīt auditorijas uzmanību, izcelt svarīgāko informāciju un efektīvi dalīties savās zināšanās. 50 metru diapazons Norwii N86s bezvadu tālvadības pults diapazons ir iespaidīgie 50 metri. Kopā ar to jūs varat brīvi pārvietoties pa telpu vai auditoriju, pilnībā kontrolējot savu prezentāciju. Neatkarīgi no tā, vai vadāt sanāksmi nelielā telpā vai uz lielākas skatuves, šī tālvadības pults ļaus ērti mainīt slaidus.

Izvēlieties Norwii N86s un izbaudiet vēl nebijušu brīvību, demonstrējot multimediju prezentācijas. Ērts barošanas avots Norwii N86s ir ideāla izvēle tiem, kas novērtē pārbaudītus risinājumus. Ar 2 AAA baterijām vai uzlādējamām baterijām darbināms aparāts nodrošina neatkarību un ļauj iztikt bez lādētājiem, barošanas bankām, elektriskajām rozetēm un kabeļiem. Ja baterijai beidzas jauda, vienkārši dodieties uz kiosku un iegādājieties jaunu. Papildu baterijas var vienmēr nēsāt līdzi un nepieciešamības gadījumā ātri nomainīt, lai turpinātu prezentāciju bez dīkstāves! Iebūvēts lāzera rādītājs Norwii N86 tālvadības pults nav paredzēta tikai slaidu vadīšanai. Iebūvētais lāzera rādītājs ļauj precīzi izcelt svarīgus elementus uz ekrāna. Neatkarīgi no tā, vai lasāt motivējošu lekciju, mācību stundu vai apmācības sesiju, šis rīks noteikti atvieglos jūsu darbu. Izmantojiet to, lai izceltu galvenos punktus prezentācijā no attāluma līdz pat 200 metriem.

Tas aizstās jūsu peli! Norwii N86s multimediju prezentāciju tālvadības pults ļauj pārvietot kursoru uz ekrāna tikpat viegli un precīzi kā ar peli. Ierīce darbojas kā burvju nūjiņa - aktivizējot kustību sensoru, jūs vienkārši kustiniet to gaisā, un bultiņa mainīs savu pozīciju. " L" un "R" pogas atbilst peles kreisajai un labajai pogai. Tādējādi Norwii N86s ļauj ne tikai vienmērīgi pārvietoties starp slaidiem, bet arī brīvi kontrolēt datora darba telpu. Tālvadības pults atbalsta arī dzēšanas vai zīmēšanas funkcijas uz ekrāna. Jums vairs nebūs nepieciešama tradicionālā pele uzstāšanās laikā! 3 diapozitīvu maiņas režīmi Neatkarīgi no tā, kādas datorprogrammas izmantojat prezentāciju laikā. Norwii N86s tālvadības pults piedāvā pat trīs dažādus slaidu maiņas režīmus, kas ir pielāgoti dažādiem populāriem rīkiem. Noklusējuma funkcijas ">" un " " un " Skaļuma regulēšana Neatņemama jūsu prezentācijas sastāvdaļa ir skaņa un mūzikas instrumenti?

Norwii N86s tālvadības pults būs nenovērtējams palīgs arī šajā jomā. Ierīce ir aprīkota ar īpašu skaļuma regulēšanas pogu. Vienkārši turiet to nospiestu un pārvietojiet pulti uz augšu vai uz leju, lai skaļāk vai klusāk atskaņotu. Tas ļauj dažu sekunžu laikā pielāgot skaņu savām vajadzībām un apstākļiem telpā. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties izcelt svarīgus prezentācijas momentus, demonstrēt audio efektus vai vienkārši nodrošināt auditorijai skaidrību, tagad to varat izdarīt ar vienu vienkāršu kustību. Piemērots LCD vai LED ekrāniem Ja vēlaties kaut ko parādīt uz LCD vai LED ekrāna, lāzera rādītājs var nebūt pietiekami redzams. Palīgā nāk digitālie rādītāji, kas kursoru pārvērš par izteiksmīgu sarkanu punktu. Norwii N86s multimediju prezentāciju tālvadības pults ir saderīga ar tādiem virtuāliem risinājumiem, kādus piedāvā slaidšovu programmatūra.

Tas padarīs jūsu satura prezentāciju tikpat iespaidīgu neatkarīgi no tā, vai izmantojat projektoru vai lielu ekrānu. Uztvērējs, ko nepazaudēsiet Uztvērējs, kas ir jāpievieno ierīcei, no kuras tiks rādīta jūsu prezentācija, ar saviem izmēriem atgādina nelielu zibatmiņas disku, tāpēc to ir viegli pazaudēt. Par laimi, ražotājs ir piedāvājis risinājumus, kas samazina šo risku. Norwii N86s tālvadības pults ir aprīkota ar nelielu uztvērēja kešatmiņu. Spēcīgs magnēts nodrošinās, ka līdz brīdim, kad nolemsiet to noņemt, tā noteikti paliks savā vietā. Norwii Presenter lietotne Neskatoties uz piekļuvi 3 bultiņu vadības režīmiem, ir lietojumprogrammas, kurām ir nepieciešamas īpašas tastatūras īsās kombinācijas, piemēram, atskaņošana, pauze vai nākamā vai iepriekšējā dziesma. Izmantojot personalizētus iestatījumus, varat jebkuru darbību piešķirt jebkurai tālvadības pults pogai. Lai pielāgotu pulti, vienkārši izmantojiet bezmaksas lietotni Norwii Presenter, kas ir pieejama operētājsistēmām Windows, iOS un Android. Pendrive 32 GB Norwii N86s tālvadības pults komplektā iekļautais USB-A uztvērējs piedāvā 32 GB iebūvētās atmiņas. Šajā unikālajā zibatmiņas diskā varat glabāt un vienmēr turēt pa rokai visas savas prezentācijas un svarīgus dokumentus.

Uzreiz pēc izņemšanas no iepakojuma tajā atradīsiet Norwii Presenter instalācijas failus gan operētājsistēmām Windows, gan macOS. Plašs atbalsts Norwii N86s tālvadības pults ir saderīga ar lielāko daļu datoru, kas aprīkoti ar tradicionālo A tipa USB portu. To var izmantot gan ar Windows, gan macOS, Android un Linux operētājsistēmām.

Tā atbalsta tādas datorprogrammas kā PowerPoint, Keynote, Prezi, Google Slides, Pages, Word, Excel, OneNote, Numbers, ACD See un dažādas virtuālās galerijas (piemēram, Apple Photos). Pateicoties "Plug and Play" tehnoloģijai, ierīcei nav nepieciešams lejupielādēt papildu draiverus. Savietojamība: ierīces: aprīkotas ar sieviešu USB-A pieslēgvietu operētājsistēmas: Windows, macOS, Android, Linux programmatūra: PowerPoint, Keynote, Prezi, Google Slides, Pages, Word, Excel, OneNote, Numbers, ACD See, foto galerijas un citas Specifikācija modelis: Norwii N86s komunikācija: 2,4 Ghz radio uztvērējs komunikācijas diapazons: 30 m barošanas avots: lāzera staru krāsa: sarkana izmēri: sarkana izmēri: 3 x AAA baterija: Komplekta saturs: pilots ar lāzera rādītāju Norwii N86s multimediju prezentācijām USB-A uztvērēja futrālis.

Produkta veidsTālvadības ierīces

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse