Foto somas - Tenba Skyline 9 top load kameru soma - perc šodien veikalā un ar piegādi

Skyline somas ienes Tenba “Nekad kompromisu” dizaina filozofiju jūsu ikdienas piedzīvojumos. Skyline 9 Top Load soma aizsargā bezspoguļa vai DSLR kameru ar līdz 6 collu (15 cm) garu objektīvu, piemēram, 24–70 mm 2,8, kā arī atmiņas kartes, baterijas un citus piederumus. Vāks atveras prom no ķermeņa, tāpēc tas netraucē ātri izņemt rīkus. Ūdensnecaurlaidīgi audumi, augstas kvalitātes YKK rāvējslēdzēji un stipri pastiprinātas šuves nodrošina, ka soma izturēs nopietnu lietošanu.

Tenba Skyline 9 top load kameru soma

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

ar PVN

Šis produkts pašlaik nav pieejams pasūtīšanai, lūdzu, pārbaudiet vēlāk.

44040
0816779021852
Tenba

Jauns

  • Kameras aprīkojuma ietilpība — bezspoguļa vai DSLR kamera ar objektīvu līdz 6 collām (15 cm), piemēram, 24–70 mm 2,8, kā arī atmiņas kartes, baterijas un citus piederumus.
  • Kameras aizsardzība ar stilu — tīras līnijas un pievilcīgs dizains, kas pabeigts ar lāzera gravējumu, anodēta alumīnija emblēmu.
  • Izturība un noturība pret laikapstākļiem – izgatavota ar ūdeni atgrūdošu 600D audumu, YKK rāvējslēdzējiem un pastiprinātām šuvēm, lai nodrošinātu ilgstošu izturību.
  • Divi pārnēsāšanas veidi – pirmkārt, ir iekļauta plecu siksna. Un, otrkārt, ir jostas cilpa, kas ļauj noņemt visu svaru no pleciem un uzlikt to uz gurniem. Tas ir īpaši ērti, ja nēsāsit kameru un staigāsit apkārt visu dienu.
  • Sānu sieta kabatas — izstiepiet, lai ievietotu ūdens pudeles un citus piederumus.
Produkta veidsPlecu soma

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.