LCD monitori filmēšanai - FEELWORLD Monitor LUT7 Pro 7" - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Sony F970 ārējās instalēšanas un barošanas komplekta konstrukciju var izmantot, lai instalētu un barotu ārējo aprīkojumu, to ir viegli uzstādīt un izjaukt, vienkāršojot fotografēšanas aprīkojuma lietošanu.
  • Atbalsta 3D LUT Log to Rec.709, lietotāja 3D LUT augšupielādi
  • Atbalsta skārienjūtīgo izvēlni
  • Augsta izšķirtspēja: Full HD 1920x1200, augsts kontrasts: 1200:1
  • 2200nit dienas gaismas redzamība, gaismas sensors automātiskai aptumšošanai
  • 160° plati skata leņķi IPS panelis
  • Nodrošina papildu barošanas izeju; ļauj filmētājiem darbināt savas kameras
  • Atbalsta HDR uzraudzību
  • Ar viļņu formas, vektorskopa, histogrammas, fokusa palīgsistēmas, monohroma, iebūvēta audio u. c. funkcijām var palīdzēt jums precīzi noteikt ekspozīciju un fokusēt katru kadru.
  • Stereo austiņu izeja
  • Līdzstrāvas 8 V strāvas izeja DSLR kameras vai bezspoguļa kameras darbināšanai

FEELWORLD Monitor LUT7 Pro 7

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

ar PVN

Šis produkts pašlaik nav pieejams pasūtīšanai, lūdzu, pārbaudiet vēlāk.

44061
LUT7 PRO
6971863813561
Feelworld

Jauns

279.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

LUT7 PRO nodrošina filmu veidotājus ar liela kameras displeja priekšrocībām, nepadarot kameras iestatīšanu apgrūtinošu.

FEELWORLD LUT7 PRO ir aprīkots ar augstas klases monitoringa funkcijām nelielā, vieglā iepakojumā, ko var pievienot praktiski jebkurai kamerai.

Ideāls filmēšanas grupas, režisora, AC un DP monitors

Viegla uzraudzība un fokusēšana, elastīga mobilitāte filmēšanas laukumā

LUT7 PRO nodrošina filmu veidotājus ar liela kamerā iebūvēta displeja priekšrocībām, nepadarot kameras uzstādīšanu apgrūtinošu. FEELWORLD LUT7 PRO ir aprīkots ar augstas klases monitoringa funkcijām nelielā, vieglā iepakojumā, ko var pievienot praktiski jebkurai kamerai. Priekšpusē ir liels augstas izšķirtspējas, dienas gaismā redzams LCD skārienekrāns, apakšā ir video savienojumi, bet sānos - SD kartes slots. Kamerā ir F970 akumulatora plate un instalācijas/ piemēram, bezvadu raidītājs, LED gaisma un citi, kas aprīkoti ar Sony F970 akumulatora plati. Ārējam rāmim apakšā, kreisajā un labajā pusē ir standarta ¼" stiprinājuma punkti, lai to varētu piestiprināt pie kamerām un platformām. Šī dizaina detaļa padara LUT7 PRO viegli pievienojamu kamerai un viegli koplietojamu ar komandas locekli vai klientu filmēšanas laukumā.

Viegli saskatāms, viegli darbināms

Ideāla izvēle režisoram

Daudzkārt, kad vēlaties izmantot bezvadu video pārraidi, vienmēr nezināt, kur to novietot uz monitora. LUT7 PRO ir aprīkots ar F970 ārējās uzstādīšanas un barošanas komplektu, tas ne tikai atrisina šo problēmu, bet arī to var darbināt ar Sony F970 akumulatoru. Vissvarīgākais ir tas, ka, apvienojot monitoru un bezvadu pārraidi kopā, tas ir ērti režisoram un fotogrāfam, lai uzraudzītu un uzlabotu filmēšanas grupas efektivitāti.

Augsta izšķirtspēja, vairāk detaļu uzņemšanas laukā

Skaidrs skats un katras detaļas iemūžināšana

FEELWORLD LUT7 PRO nodrošina skaidru un precīzu lauka uzraudzību un attēlu analīzi filmēšanas laikā dienas laikā. Tas attēlo jūsu kadrus un monitoringa saturu ar izcilu krāsu precizitāti un 1920 x 1200 maksimālo izšķirtspēju 7 collu displejā. Panelis ir izgatavots no optiski līmēta stikla ar pretatstarojošu pārklājumu, kas nodrošina ērtu lauka uzraudzību dienas laikā. Taču patiesi izceļas ar gaismas diodes (LED) aizmugurgaismojumu, kas nodrošina 2200 nitu spilgtumu, 1200:1 kontrasta attiecību un sRGB / Rec.709 krāsu gammu, tādējādi nodrošinot izcilu ekrāna skaidrību pat intensīva apgaismojuma apstākļos. Tā kā monitorā saturs tiek attēlots ar 323 pikseļiem uz collu (PPI), varat droši fotografēt dienasgaismā un uz vietas precizēt saturu. Plašais 160º skata leņķis atvieglo vienlaicīgu skatīšanos vairākiem filmēšanas grupas locekļiem.

Īpaši spilgts 2200nit dienas gaismā redzams

Nav nepieciešams saulessargs

7" 1920 x 1200 monitoram ir ne tikai izšķirtspēja un pikseļu blīvums, lai ikviens kadrs izskatītos pārsteidzoši, bet arī ļoti spilgtais 2200nit ekrāns, kura spilgtums ir gandrīz 4 reizes lielāks nekā parastajiem lauka monitoriem, ļauj filmēt ārā, nenomazgājot attēlu no atspīdumiem. Tas atvieglo redzamību ārpus telpām bez aizsega, padarot to ērti lietojamu fotografēšanai ārā spilgtā dienas gaismā!

Gaismas sensors automātiskai aptumšošanai

LUT7 PRO ir apkārtējās gaismas sensors, kas nosaka apkārtējās gaismas līmeni un automātiski pielāgo ekrāna spilgtumu. Tas nodrošina ekrāna salasāmību dažādās vidēs un vienmēr aizsargā jūsu acis. Ekrāna spilgtuma palielināšana kompensē spilgtu saules gaismu, ja to lieto ārā, savukārt aptumšots ekrāns ir ērtāks acīm, ja to skatās tumsā.

Liels monitors ar ērtu skārienvadību

Vienkārši un viegli padariet filmēšanu efektīvāku

Inovatīvā skārienekrāna LCD lietotāja saskarne nodrošina neticamu kontroli. Varat izmantot vienkāršus pieskāriena un pārvelkšanas žestus svarīgām pārraudzības funkcijām. Izmantojot skārienekrānu, var aktivizēt tālskati, kā arī fokusa un ekspozīcijas palīgsistēmu. Ir arī plašs iestatījumu klāsts, un visi tie tiek kontrolēti no lielā LCD displeja. Turklāt varat ielādēt 3D LUT!

Atbalsta skārienekrāna un pogu vadības izvēlni

Varat arī ātri apskatīt izvēlnes iestatījumus un funkcijas, viegli pieskaroties ekrānam. Tā atbalsta arī fizisko pogu vadību. Pieskarieties ritenīša pogai vai pagrieziet to, lai ātri izvēlētos un iestatītu funkcijas. Pieskarieties strāvas slēdzim, lai izslēgtu skārienfunkciju, kas paredzēta, lai novērstu ļaunprātīgu izmantošanu.

Skārienekrāna lietošanas instrukcija

  • 1. Kad ir ieslēgts gan monitors, gan skārienekrāns, nepārtraukti divreiz nospiediet ekrānu, lai ienāktu galvenajā izvēlnē.
  • 2. Pārvelciet no ekrāna apakšas uz augšu, lai atvērtu īsceļu izvēlni, un noklikšķiniet uz attiecīgās izvēlnes, lai atvērtu vai iestatītu attiecīgo funkciju. Divreiz noklikšķiniet uz īsās izvēlnes funkcijas un izvēlieties funkcijas iestatījumu ar taustiņu "<" vai ">".
  • 3. Ekrāna kreisajā pusē (1/2 dalītais ekrāns) var tieši regulēt ekrāna aizmugurējā apgaismojuma spilgtumu; ekrāna labajā pusē (1/2 dalītais ekrāns) var tieši regulēt skaļumu.
  • 4. Lai izietu no izvēlnes, noklikšķiniet uz jebkuras vietas blakus izvēlnei.

Krāsu krāsa. Profesionāla krāsu kalibrēšana

Izmantojiet Rec.709 krāsu standartu

FEELWORLD izmanto profesionālo Rec.709 HD krāsu standartu un izmanto krāsu kalibrēšanas tehnoloģiju, ar profesionālu instrumentu kalibrēšanu rūpnīcā var efektīvi panākt monitora kalibrēšanu un viegli iegūt precīzu krāsu atveidi, neizkropļot krāsas, parādīt reālu attēlu, kad uzņemat video.

Precīza krāsu reproducēšana

FEELWORLD monitors atbalsta ITU standartus un HD video Rec.709 standarta konsekventu krāsu telpu, modernu attēla apstrādes tehnoloģiju, lai attēls būtu skaidri attēlots, krāsas būtu ļoti dabiskas, lai nodrošinātu precīzu krāsu atveidi, atveidotu filmēšanas fizisko dabu, ļaujot lietotājiem precīzi novērtēt dažādu ieejas video signālu kvalitāti.

Inovatīvs ārējās instalācijas un barošanas dizains

Vienkāršojiet savu fotografēšanas aprīkojumu

Monitora aizmugurē ir pievienots Sony F970 ārējās uzstādīšanas un barošanas komplekta dizains. Ārējo komplektu var izmantot, lai uzstādītu ārējo aprīkojumu, piemēram, bezvadu raidītāju, LED gaismu, video pārveidotāju un citu aprīkojumu, ko var darbināt no Sony F970 akumulatora. Šī inovatīvā ārējā barošanas bloka konstrukcija samazina nepieciešamību fotogrāfiem pieslēgt ārējo bezvadu pārraidi, LED gaismu un citas iekārtas, ievērojami ietaupot aprīkojuma aizņemto vietu un samazinot fotografēšanas aprīkojuma svaru. Komplektā ir divas krusteniskās atveres, jūs varat pielāgot ārējās ierīces pozīciju, atskrūvējot skrūves. Ja komplekts nav nepieciešams, varat tieši atskrūvēt skrūves, lai noņemtu komplektu.

Savienojums ar patērētāju vai DSLR kameru

Pateicoties 4K HDMI ieejām, to var pievienot patēriņa kamerai vai DSLR kamerai. Jums ir arī cilpveida izejas, tāpēc varat rādīt video tiešraidi vai paplašināt displeju ārējos ekrānos vai projektoros ar iebūvētu skaņu. Varat arī pārraudzīt audio, izmantojot 3,5 mm stereo austiņu ligzdu. Barošanas nodrošināšanai ir 12V līdzstrāvas ieeja (var izmantot 12/3A adapteri) un viena NP-F akumulatora ligzda.

4K HDMI cilpas izvads

LUT7 PRO ir 4K HDMI ieeja un cilpas izeja, kas ļauj ne tikai attēlot tiešraides signālus, bet arī vienlaikus nosūtīt tos uz citiem monitoriem. Tā ir iespēja attēlot tiešraidi uz vairākiem displejiem vienlaikus, vienlaikus saglabājot sākotnējo video kvalitāti.

Savienojums ar bezvadu raidītāju

Pārraide uz filmēšanas grupas režisora monitoringu vienlaicīgi. Bez kabeļa elastīgāka pāreja starp ainām bez piepūles filmēšanai brīvā dabā.

Savienojums ar režisora monitoru

Rādiet tiešraidi uz vairākiem displejiem vienlaikus.

Barojiet savu DSLR vai bezspoguļa kameru

FEELWORLD LUT7 PRO ir ideāls kameras monitors DSLR un bezspoguļa kameru filmētājiem. Tā kā LUT7 PRO nodrošina papildu barošanas izeju (DC OUT 8V), kas ļauj filmētājiem darbināt savas kameras. Izmantojot akumulatora adaptera kabeli (pēc izvēles), LUT7 PRO pagarina kameras darbības laiku, vienlaikus nodrošinot ērtāk lietojamu displeju.
Stobriņa izeja kameras barošanai ar atsevišķi pieejamu līdzstrāvas savienotāju, izmantojot adapteri (NP-FW50 Sony & LP-E6 Canon & DMW-BLF19 Panasonic). Drīzumā gaidāmi citi adapteri.

Piezīme: tā kā dažādu zīmolu un modeļu kamerām normālai darbībai nepieciešama atšķirīga jauda, kamera var nespēt normāli uzņemt attēlus vai video. Tāpēc, ja monitora darbināšanai tiek izmantotas baterijas, lai varētu normāli izmantot kameru, ieteicams izmantot lielas ietilpības pilnībā uzlādētu akumulatoru.

Elastīgs barošanas režīms

Monitora aizmugurējā pusē ir akumulatora ligzda, kurā var ievietot standarta Sony L sērijas akumulatorus, lai nodrošinātu ilgstošu spilgtā ekrāna barošanu!

● Saderīgs Sony akumulators: F970 F960 F950 F930 F770 F750 F730 F570 F550 F530 sērija. LUT7 PRO monitoram ir 2200nit spilgtums, enerģijas patēriņš ir lielāks nekā normāla spilgtuma monitoriem, tāpēc mēs iesakām monitora darbināšanai izmantot Sony F970 akumulatoru. Izmantojot F970 akumulatoru (7,4 V 6600 mAh), monitors var darboties aptuveni 3 stundas.
Piezīme: dažādām akumulatora specifikācijām ir atšķirīgas iespējas. Monitora darba laiks būs atšķirīgs. Lielāka jauda (darba laiks) būs ilgāks. Akumulators nav iekļauts, lūdzu, iegādājieties atsevišķi.

Profesionāli palīgrīki

Palīdz precīzi noteikt ekspozīciju un fokusu

Mūsu pielāgojamā operētājsistēma ir aprīkota ar plašu palīgrīku komplektu, kas visi ir 1 pieskāriena attālumā un ir vienkārši lietojami. Video OS ietver rīkus fokusēšanai, kadrēšanai & ekspozīcijai (viļņu forma, RGB parāde, vektorskops, RGB histogramma, histogramma, audio mērītājs, fokusa pīpings, tālummaiņa, zebra, viltus krāsa, kadru ceļveži, droša zona u. c.) kopā ar elastīgu 3D LUT implementāciju (izmantojiet iebūvēto LOG Rec.709 video vai augšupielādējiet .cube failus) un anamorfās de-squeeze uzraudzības opcijām.

Ielādējiet 3D LUT, pārskatiet filmēšanas izskatu uzņemšanas laukā
Atbalsta 50 pielāgotas LUT

Dažas kameras var izvadīt logaritmisko krāsu telpu, lai saglabātu dinamisko diapazonu, kas ir lieliski noderīgi vēlākai pēcapstrādei, tomēr, skatoties šos failus monitorā, tie var izskatīties plakani un izplūduši. 3D LUT atrisina šo problēmu, jo tie ļauj monitoram piemērot "izskatu", lai iegūtu priekšstatu par to, kā galīgie attēli izskatīsies rediģēšanas laikā. Varat izmantot iebūvēto LOG vai augšupielādēt .cube failus. LUT7 PRO ļauj jebkurā laikā, izmantojot SD kartes slotu, iekšēji ielādēt līdz pat 50 pielāgotiem LUT, izskata vai profiliem un uzreiz izvēlēties starp tiem, vienmēr saglabājot radošo ieceri.

HDR uzraudzība

Ko redzat, to arī saņemat

LUT7 PRO ir iebūvētas HLG 2020, HLG 709, HLG P3 HDR 3D LUT un Rec709 De-slog3 LUT, tostarp SLOG2, SLOG3, LOGC, VLOG. Monitors var attēlot HDR (augsta dinamiskā diapazona) signālu, nodrošinot neticamu skaidrību un detalizāciju, vienkāršot Log un HDR uzņemšanas sarežģījumus, palīdzot jums atkārtot pēcapstrādes darba procesus brīdī, kad tas ir vissvarīgāk - uzņemšanas laikā.

Precīza viļņu formas uzraudzība

Ietaupiet savu budžetu

Kad nepieciešams analizēt attēla kvalitāti daudz precīzāk nekā tikai skatoties attēlu, izmantojiet LUT7 PRO iebūvēto viļņu formas uzraudzību! Izvēlieties no viļņu formas (RGB Parade, YUV Parade, Y Parade), vektorskopa, histogrammas un audio fāzes un līmeņa displeja un iegūstiet precīzu viļņu formas monitoringu, kas parāda visu, kas jums tehniski jāzina par jūsu video un audio signāliem. Funkcijas var atvērt atsevišķi, kā arī atbalstīt vienu taustiņu, lai atvērtu visu jomu režīmu. LUT7 PRO ir ideāli piemērots tiešraides pārraudzībai un novērš nepieciešamību pēc atsevišķiem dārgiem skeptriem!

Ērta montāža - noliektā roka

Katrs LUT7 PRO monitors tiek piegādāts ar aukstās kurpes montējamu slīpo roku. Filmētājiem būs drošs veids, kā novietot monitoru, vienlaikus saglabājot zemu profilu.

  • LUT7 PRO monitoru var pagriezt par 360 grādiem divos dažādos veidos, lai būtu ērti skatīties. (1. Monitoru var pagriezt par 360 grādiem no augšas uz leju, izmantojot sānu montāžas punktu, kas atrodas uz noliektās rokas; 2. Monitoru var pagriezt par 360 grādiem no kreisās uz labo pusi, izmantojot apakšējo montāžas punktu, kas atrodas uz noliektās rokas).
  • Droša un viegla montāža, izmantojot kurpes stiprinājumu vai 1/4"-20 vītni.
  • Komplektā iekļauts atsevišķs kurpes stiprinājums, kas paredzēts tādiem piederumiem kā mikrofons, LED gaisma vai bezvadu uztvērējs u. c.
  • Uz slīpēšanas roktura ir divi mazi punkti, kas ir saskaņoti ar monitoru uzstādīšanai, savienojums ir stabilāks, vienkārši satveriet monitoru, lai to pagrieztu, nenolaužot skrūves.

Elastīgs stiprinājums pie kamerām, režisoru ratiņiem vai piekārts jebkurā vietā

Standarta izmēra montāžas punkti atvieglo montāžu un ir saderīgi ar trešo pušu takelāžas iekārtām. Apakšā, kreisajā un labajā pusē ir 3 montāžas punkti. Izmantojot apakšējo 1⁄4 collas atveri, varat to droši piestiprināt pie kameras augšdaļas kā vispiemērotāko skatu meklētāju! 1⁄4 collas caurumus kreisajā un labajā pusē var piestiprināt pie cita aprīkojuma ar burvju roku, kronšteinu u. c., lai visa apkalpe varētu vērot ekrānu.

Iepakojumā

  • 1× Mini/ Micro HDMI kabelis uz HDMI
  • 1× noliektā roka
  • 1× demontāžas atslēga
  • 1× rokasgrāmata
Produkta veidsLCD Kameras monitori
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.