-€88

Bezspoguļa kameras - Sony ZV-E1 kit ar 28-60mm 4K vloga bezspoguļa kamera AI 12.1Mpx FF - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Izstrādāts satura veidotājiem
  • 12 MP pilna kadra Exmor R CMOS sensors
  • 5 asu SteadyShot attēla stabilizācija
  • Sony FE 28-60mm f/4-5.6 objektīvs E-Mount

Sony ZV-E1 kit ar 28-60mm 4K vloga bezspoguļa kamera AI 12.1Mpx FF

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

278704 ar PVN

€ 2 875.44

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

48895
ZVE1LBDI.EU
5013493459700
Sony

Jauns

iespējams pēc 29.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 30.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 30.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 29.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2787.04
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Lielākā Vlog kamera satura veidotājiem

Īpaši kompaktā melnā Sony ZV-E1 bezspoguļa kamera, kas izstrādāta kā profesionāla foto un kino kamera satura veidotājiem, lai uzlabotu viņu spēles kvalitāti, nodrošina kinematogrāfisku izskatu jūsu vlogiem, intervijām un produktu demonstrācijām. Kamera ZV-E1 ir vēl mazāka nekā EV-10 un tai ir a7S III kinematogrāfiskā stila iekšējā apdare, un tā ir aprīkota ar pilna kadra 12 MP Exmor R CMOS sensoru un BIONZ XR attēlu procesoru, kas nodrošina satriecošu kinematogrāfisku izskatu nelielā, mobilā formā. Pilna kadra E-uzstādījums padara to par vienu no mazākajām kamerām ar maināmo objektīvu stiprinājumu. Dažas no ZV-E1 priekšrocībām ir kinematogrāfiska bokeh, vairāk nekā 15 pieturpunktu dinamiskais diapazons, 5 asu stabilizācija, uz AI balstīta automātiskā kadrēšana, AF palīgsistēma, vairākas mikrofona opcijas, USB straumēšana, putekļu un mitruma izturīgs korpuss un daudz kas cits.

12 MP Exmor R CMOS sensors + BIONZ XR procesors + AI

12,1 MP pilnkadra CMOS sensors ir 2,5 reizes lielāks par APS-C izmēra attēlu, un tam ir aizmugures izgaismota Exmor R konstrukcija, atjaunināts BIONIC XR attēlu procesors un jauns, īpašs AI apstrādes bloks. Kopā kamera nodrošina attēlu uzņemšanu vājā apgaismojumā ar iespaidīgu ISO 80-102 400 ar paplašinātu ISO 80-409 600 diapazonu, vairāk nekā 15 pieturpunktu dinamisko diapazonu un skaistu, kinematogrāfisku bokeh efektu fotoattēliem un video.

Video ierakstīšana

UHD 4K 120p | FHD 240p, 10 bitu 4:2:2:2 iekšējā ierakstīšana

  • UHD 4K ierakstīšana ir iespējama ar kadru uzņemšanas ātrumu līdz 120p un pilna HD ierakstīšana līdz 240p, izmantojot pilnu 1:1 pikseļu nolasīšanu bez binninga. Visos ierakstīšanas režīmos ir iespējama arī iekšējā 10 bitu 4:2:2:2 paraugu ņemšana.
  • Kamera atbalsta All-Intra (All-I) un XAVC S-I, kas ir kadra iekšējie kodeki, nodrošinot nemainīgu veiktspēju un kvalitāti ar datu pārraides ātrumu līdz 600 Mb/s.

Piezīme! Sazinieties ar Sony, lai pārliecinātos, vai ir pieejami atbilstoši programmaparatūras atjauninājumi, kas atbalsta 4K120 ierakstīšanu.

Ierakstīšanas elastība

IMG_1968497.jpg

  • Ātrā 120 kadru/s ātrgaitas ierakstīšana ļauj ierakstīt palēninātas kustības video, vai, pārejot uz Full HD izšķirtspēju, ir pieejams arī efektīvs 240 kadru/s kadru ātrums, kas nodrošina vēl lielāku kustības kontroli.
  • ZV-E1 ir piemērota garas formas ierakstīšanai, jo ZV-E1 nav nekādu ierakstīšanas laika ierobežojumu, kas ļauj veidot neierobežota garuma klipus. Kameras fiziskā konstrukcija ir arī aprīkota ar uzlabotu karstuma izkliedēšanas struktūru, lai veicinātu ilgāku iespējamo ierakstīšanas laiku, līdz aptuveni 60 minūšu ierakstīšanas laikam 4K60p izšķirtspējā.
  • Kinematogrāfiskā videoieraksta iestatījums nodrošina kinematogrāfiskus iestatījumus ar vienu pieskārienu. Jūs varat iestatīt visus kinematogrāfijas iestatījumus tieši vienā ekrānā, tostarp malu attiecību, kadru ātrumu, izskata režīmu, noskaņu un AF režīmus.

Uzlabota krāsu kontrole

IMG_1968492.jpg

  • S-Cinetone var izmantot, lai nodrošinātu atšķirīgas krāsas un veselīgu ādas toņu atveidi, kas atbilst a7S III, FX9 un FX6 kamerām un ir balstīta uz profesionālo Cinema Line kameru, piemēram, VENICE, tehnoloģiju. Šis krāsu profils piedāvā dabiskus vidējos toņus, maigas krāsas un īpaši labi kontrolētus izgaismojumus.
  • Izmantojot plašas pielāgojamas krāsu un gammas kontroles iespējas, varat pielāgot gammu, melnās krāsas līmeni, ceļa līmeni, krāsu līmeni un daudz ko citu. Turklāt lietotāji var izmantot to pašu S-Log3/S-Gamut3.Cine gamma līkni, kas ir atrodama augstākās klases Sony Cinema kamerās, lai palielinātu pēcapstrādes elastību.
  • Lietotāji var importēt un izmantot savas LUT, lai iegūtu papildu gammas un attēla profila iespējas.

Autofokuss un attēla stabilizācija

Ātrs hibrīda autofokuss

IMG_1968496.jpg

Autofokusa funkcija nodrošina vairākas funkcijas, tostarp fokusa elpas kompensāciju, pielāgojamus AF pārejas ātruma iestatījumus un AF objekta maiņas jutības iestatījumus. Tā nodrošina fokusa karti un AF palīgfunkcijas, lai nodrošinātu ātru un precīzu fokusēšanu.

AI apstrādes bloks

IMG_1968498.jpg

Tā dinamiskā aktīvā režīma stabilizācija, izmantojot AI atpazīšanas un izsekošanas sistēmu, rada automātisko apcirpšanu, lai fokusētu objektu, un kadrēšanas vieta ir pilnībā pielāgojama. Kameras bokeh slēdzis nodrošina pielāgotu bokeh līmeņa regulēšanu.

Vairāku seju atpazīšanas iestatījums ļauj kamerai automātiski izsekot vairākus objektus kadrā. Tas atvieglo kadrēšanas stabilizāciju un automātiski seko objektam kadrā, lai pārliecinātos, ka objekts paliek kadrā.

Produkta vitrīnas iestatījums nodrošina AF izsekošanas pārslēgšanu starp jūsu produktu un objektu, lai saglabātu vienādu bokeh efektu dažādiem objektiem.

5 asu attēla stabilizēšana

IMG_1968485.jpg

ZV-E1 ir iebūvēta nākamās paaudzes 5 asu optiskā attēla stabilizācijas sistēma, kas kompensē piecu dažādu veidu kameras drebēšanu, kas rodas, fotografējot no rokas un uzņemot fotoattēlus un video. Tas ļauj lietotājiem droši izmantot jebkuru objektīvu, pat pielāgotus objektīvus, lai uzņemtu svarīgus attēlus, nesaskaroties ar izplūšanu kameras drebēšanas dēļ.

Optiskais aktīvais režīms, kas palielina attēla stabilizāciju, staigājot ar kameru, un dinamiskais aktīvais režīms papildina elektronisko stabilizāciju, kas ir vēl efektīvāka, izmantojot ātras kustības un lielākus fokusa attālumus.

Radoša tālummaiņas darbība

Kamera ZV-E1 piedāvā arī vienmērīgu tālummaiņu ar tālummaiņas objektīvu, izmantojot tālummaiņas sviru vai izmantojot digitālo Clear Image Zoom, lai veiktu pakāpenisku tālummaiņu no 1,0x, 1,5x 4K, 2,0x FHD vai 4,0x FHD.

Vlogošanas funkcijas

Time-Lapse

Kamera atbalsta tūlītējus time-lapse iestatījumus ar kadru uzņemšanas ātruma, ierakstīšanas, apgaismojuma un intervālu pielāgošanu.

Lēna un ātra kustība

Tieši atskaņojot filmas lēnās vai ātrās kustības režīmā S&Q, izmantojot XAVC S-I formātu ar ātrumu 60p, maksimālā bitu pārraides ātruma 600 Mb/s (4:2:2:2 10 bitu, H.264, All-I) nodrošina izcilu attēla kvalitāti. Izmantojot XAVC S formātu, ir iespējama līdz pat 10x palēnināta kustība ar Full HD izšķirtspēju ar ātrumu 240 kadri sekundē (24p ierakstīšana), nodrošinot jaunu skatījumu uz dinamisku sporta un cita veida darbību.

Audio un profesionālās video funkcijas

Kamerā ir iebūvēts iekšējais trīs kapsulu mikrofons, mikrofona ligzda, un jūs varat izmantot arī digitālo audio interfeisu, izmantojot multiinterfeisa (MI) kurpi. Kamerā ir arī 3,5 mm austiņu ligzda. Lai aizsargātu iekšējo mikrofonu, ir iekļauts vējstikls.

Lai kameru varētu izmantot profesionālās situācijās, tai ir signāllampiņa, pielāgots video kontroles izkārtojums, iebūvēts fotografēšanas rokturis un paštaimeris.

Savienojamība un straumēšana

IMG_1968494.jpg

Kameru var pieslēgt centrālajai mākoņplatformai Creators' Cloud, izmantojot viedtālruņa lietotni, lai kopīgotu un uzglabātu multivides koplietošanu, rediģēšanu mākonī un sadarbības rīkus. Var izmantot USB izeju, izmantojot UVC/UAC vadību, izmantojot datoru straumēšanas lietojumprogrammām un raidījumiem, un USB izeja atbalsta līdz 4K30 video.

Ar kameru var arī pārraidīt tiešraidi, izmantojot tās tīmekļa kameras funkciju, izmantojot datoru. Jūs varat izvadīt līdz 4K30 video (vai 1080p60 video), izmantojot USB-C, uz datoru un izmantot kameru tiešraidei, izmantojot datora lietotni. Tā atbalsta UVC/UAC vadības protokola standartus.

Korpusa dizains un savienojamība

Sony E objektīva stiprinājums

E stiprinājums atbalsta visus E stiprinājuma objektīvus, tostarp pilna kadra FE objektīvus.

Intuitīvs skārienjūtīgais LCD ekrāns

Uz sāniem atveramais, mainīga leņķa displejs sniedz priekšrocības, strādājot no augsta un zema leņķa, kā arī priekšējā pozīcijā vlogošanas vai citu pašreģistrēšanas vajadzībām. Tas nodrošina intuitīvu uzņemšanas, atskaņošanas un izvēlnes navigāciju ar skārienjūtīgo ekrānu.

Universāls un izturīgs dizains

  • Signāllampiņa nodrošina indikatoru jūsu objektam, lai parādītu, kad kamera veic ierakstīšanu
  • Korpuss ir izturīgs pret putekļiem un mitrumu, lai nodrošinātu uzticamu darbību skarbos laika apstākļos.
  • Uzņem lielas ietilpības Z akumulatora uzlādējamo litija jonu akumulatoru, kas ar vienu uzlādi nodrošina aptuveni 570 fotoattēlu/120 minūšu videoieraksta uzņemšanu

Pārnēsājamais jaudīgais standarta tālummaiņa

Sony FE 28-60 mm f/4-5,6 ir iespaidīgi kompakts un universāls objektīvs ar platleņķa un garu standarta tālummaiņu, kam raksturīga ievelkama konstrukcija un glīts profils. Tā slaidais dizains padara šo objektīvu ideāli piemērotu ikdienas fotografēšanai, un elastīgais fokusa attāluma diapazons ir piemērots dažādiem objektu tipiem, sākot no ielas fotografēšanas līdz portretiem un ceļojumu fotogrāfijām.

Mazs un viegls

IMG_1753770.jpg

Šis objektīvs ir maza izmēra un viegla konstrukcija, kas nozīmē, ka tas ir ideāls palīgs ikdienas fotografēšanas dienām, kad vispieprasītākais ir viens, universāls un pārnēsājams objektīvs.

  • Izvelkamais dizains saglabā īpaši kompaktu profilu, kad objektīvs netiek izmantots, un tā garums ir tikai 1,8 collas.
  • Tā svars ir 5,9 oz, tāpēc tas ir ļoti viegls un labi sader ar kompaktiem pilnkadra vai APS-C korpusiem.
  • Pret putekļiem un mitrumu izturīgs dizains ir piemērots darbam nelabvēlīgos laika apstākļos.

Optika un AF

IMG_1753768.jpg

  • Trīs asfēriskie elementi palīdz samazināt sfērisko aberāciju un izkropļojumus visā tālummaiņas diapazonā, lai uzlabotu asumu un precīzu atveidi.
  • Specializēto elementu izmantošana veicina arī mazāku un vieglāku fizisko konstrukciju.
  • Lineārais motors kopā ar iekšējo fokusēšanas mehānismu veicina ātru, precīzu un klusu fokusēšanu, kas piemērota gan fotoattēlu, gan video uzņemšanai.

IMG_1753769.jpg

  • Papildus daudzveidībai, ko nodrošina 28-60 mm fokusa attāluma diapazons, šim objektīvam ir arī universāls 11,8 collu minimālais fokusēšanas attālums, kas ļauj strādāt ar tuvplānu objektiem.
  • Noapaļota septiņu lameļu diafragma nodrošina patīkamu bokeh kvalitāti.

Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisSony ZV-E1
Preces ar atlaidi (%)Neliela atlaide (līdz 10%)
Kameras komplektācijaar objektīvu (kit)
Atlaides apjoms (€)50 - 150 €
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība