Bezspoguļa kameras - Fujifilm X-S20 + XF18-55mm kit Black - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • 26,1 MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4 sensors
  • X-Processor 5 attēlu procesors
  • 5 ass ķermeņa attēla stabilizācija
  • 6,2K ar 30 kadri/s, 4K ar 60 kadri/s
  • 19 filmas simulācijas režīmi
  • XF 18-55 mm f/2,8-4 R LM OIS objektīvs
Product Video
 
 

Fujifilm X-S20 + XF18-55mm kit Black

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

153545 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

54583
16782002
4547410486018
Fujifilm

Jauns

29.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
30.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
30.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
29.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1535.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

FUJIFILM X-S20 bezspoguļa kamera (melna)

Kabatas lieluma jauda, bezgalīgas iespējas
FUJIFILM X-S20, kas ir visaptverošs ikdienas pavadonis, pārspēj savu svara kategoriju, sniedzot fotogrāfiem un satura veidotājiem izcilus rezultātus iespaidīgos ceļojumos un intīmos brīžos.
Pirmo reizi X-S sērijas modelī 26,1 megapikseļa X Trans CMOS 4 sensors ir savienots pārī ar X-Processor 5 attēlveidošanas dzinēju, kā rezultātā tiek nodrošināta liela attēla un video apstrāde, uzlabots autofokusa ātrums un precizitāte, FUJIFILM atzītā krāsu zinātne un piecu asu korpusa attēla stabilizācija līdz septiņām pieturām. X-S20 ir izcils video, un tam ir Vlog režīms, kas nodrošina profesionālas kvalitātes kadrus ar vienkāršu skārienekrāna iestatījumu pielāgošanu ierakstīšanas laikā. Produkta prioritātes un fona defokusa režīmi pielāgo kameras autofokusa funkciju optimālai satura veidošanai. Divas 3,5 mm ligzdas, pa vienai ārējam mikrofonam un austiņām, nodrošina nākamā līmeņa skaņu, lai papildinātu kameras iespaidīgos attēlus. Straumēšana 4K kvalitātē ar ātrumu 60 kadri/s un Full HD, izmantojot USB-C pieslēgvietu, nodrošina augstas kvalitātes apraidi, savukārt mikro-HDMI izeja atbalsta neapstrādāta video ierakstīšanu ārējās ierīcēs.
X-S20 ir arī intuitīvs dizains ar gludu pieeju nevainojamai vadībai un fotografēšanas efektivitātei. Kamerai ir lielākas skalas un izteiktākas pogas. X-S20 ir arī spilgts 2,36 m punktu elektroniskais skatu meklētājs un aizmugurējais 3,0 collu 1,84 m punktu skārienekrāns LCD, kas izmanto maināma leņķa dizainu, lai tas būtu piemērots darbam no augsta, zema un uz priekšu vērsta leņķa. Kamerai ir USB-C savienotājs piesaistei un citai digitālai saskarnei, un tas atbalsta gan Wi-Fi, gan Bluetooth bezvadu savienojumus. Patentēto FUJIFILM XApp var izmantot, lai skatītu un pārsūtītu attēlus, skatītu kameras tiešo skatu un vadītu kameru attālināti. Uzlādējams Litija jonu akumulators NP-W235 nodrošina ilgāku uzņemšanas laiku, ko daļēji veicina procesora augstākā efektivitāte.

Stalwart sensors, Premium procesors

26,1 MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4 sensors un X procesors 5
X-S20 apvieno daudzpusīgo un pārbaudīto APS-C formāta 26,1 MP X-Trans CMOS 4 sensoru ar X-Processor 5, ļaujot kamerai ilgāk atveidot gludos toņus un krāsas ar lielāku ātrumu. . Uzlabotā veiktspēja vājā apgaismojumā un plašs sākotnējās jutības diapazons ISO 160-12800 ir vēl vairāk uzlabots, izmantojot korpusa attēla stabilizāciju. Kā X-Trans sensors tas izmanto arī nejaušinātu pikseļu masīvu, kas nodrošina augstu attēla kvalitātes un asuma pakāpi, jo netiek izmantots optiskais zemas caurlaidības filtrs. Salīdzinot ar parastajiem pikseļu rakstiem, X-Trans dizains vairāk atdarina filmas organisko raksturu, lai radītu niansētas krāsas un toņu pārejas, vienlaikus samazinot muarē un aliasing. Nepārtrauktās fotografēšanas ātrākā veiktspēja ir augstāka ar apgrieztiem 30 kadriem/s un neapgrieztiem 20 kadriem/s ar elektronisko aizvaru un 1,25x apgrieztu un pilnas izšķirtspējas 8 kadri/s uzņemšanas ātrumu ar mehānisko aizvaru.

Nepieredzēta video veiktspēja

6K, 4K un Full HD video ierakstīšana
X-S20 piedāvā arī daudzpusīgu video iespēju klāstu, tostarp iekšējo 6K ierakstu ar ātrumu līdz 30 kadriem/s un Full HD ierakstīšanu līdz 240 kadriem/s īpaši palēninātai atskaņošanai. Lieliski uzlabojot vispārējo video veiktspēju, X-Processor 5 ātrums nodrošina ātru lasīšanas ātrumu, ierakstot video, un palīdz samazināt slēdža kropļojumus, filmējot kustīgus objektus. Turklāt mikro-HDMI ports nodrošina 12 bitu 4:2:2 ierakstīšanu papildu ārējā ierakstītājā, lai uzlabotu kvalitāti, un kamerai ir 3,5 mm mikrofona ligzda uzlabotai audio ierakstīšanai un vēl viena 3,5 mm austiņu ligzda audio pārraudzībai.

Lietotājam draudzīgi video režīmi

X-S20 piedāvā dažādus fotografēšanas režīmus, kas pielāgoti dažādām vajadzībām. Jaunais Vlog režīms, kas iegravēts kameras režīma ciparripā, ļauj ērti pielāgot kameras iestatījumus, izmantojot skārienekrānu video ierakstīšanas laikā. Produkta prioritātes režīmā fokuss dabiski pāriet no jūsu sejas uz objektu, kas atrodas jums priekšā, padarot to ideāli piemērotu produkta videoklipiem vai satura izņemšanai. Fona defokusa režīms ļauj bez piepūles izpludināt fonu, iegūstot kinematogrāfisku izskatu ar vienkāršuuch. Turklāt tika iekļauts 1080 LP režīms, lai atvieglotu kameras slodzi ilgstošas ierakstīšanas laikā ar 50p vai 59,94p, izmantojot 1,29x apgriešanu, kas prasa mazāk no procesora, kā rezultātā 32 minūtes ieraksta 104°F karstumā vai 78 minūtes, kas aprīkotas ar FAN-001.

Uzlabots autofokuss

Tā nodrošina X-Processor 5 un Deep-Learning AI tehnoloģiju, un tā objekta noteikšanas AF izseko un nosaka cilvēku sejas un acis, kā arī plašu objektu klāstu, sākot no dzīvniekiem un putniem līdz automašīnām, motocikliem un pat droniem. . X-S20 ir iekļauts arī uzlabots automātiskās fokusa prognozēšanas algoritms, kas nodrošina stabilu fokusēšanu pat nepārtraukti kustīgu objektu tveršanas laikā, un tas ir īpaši pamanāms AF zonā un zema kontrasta situācijās. Lai nekad nepalaistu garām svarīgu mirkli, kameras AUTO režīms apvieno autofokusu ar objekta noteikšanu, lai viss būtu ass, ļaujot jums droši komponēt un radīt.

Virsbūves dizains

  • Augstas izšķirtspējas 2,36 m punktu OLED elektroniskajam skatu meklētājam ir 0,62 x palielinājums, lai nodrošinātu spilgtu un skaidru skatīšanos acu līmenī.
  • Mainīga leņķa 3,0 collu 1,84 m punktu LCD ir skārienekrāna dizains intuitīvai darbībai un atskaņošanai, un šarnīrsavienojuma dizains sniedz lielu labumu darbam no augsta un zema fotografēšanas leņķa. Šis maināmā leņķa dizains arī nozīmē, ka varat aizvērt ekrānu pret kameras korpusu, paslēpjot to no skata, lai fotografētu bez traucējumiem.
  • Neskatoties uz kompakto dizainu, lielais labās puses rokturis nodrošina stingru un stabilu vadāmību ērtai lietošanai visas dienas garumā. Tas ir nedaudz lielāks nekā tā priekšgājējs, lai tajā ievietotu lielāku akumulatoru.
  • Augšējā plāksnē ir iekļauta virkne fizisko vadības elementu, tostarp īpaša ekspozīcijas režīma ciparripa un divas papildu augšējās skalas, lai ātri un intuitīvi kontrolētu kameras un ekspozīcijas iestatījumus.
  • Aizmugurējā kursorsvira ir pieejama intuitīvai AF punktu atlasei un pārslēgšanai, kā arī navigācijai izvēlnē un attēlu atskaņošanai.
  • Aizmugurējās sejas integrācijas atbalsts FUJIFILM FAN-001 dzesēšanas ventilatoram — bez kabeļa piederumam, kas tiek piestiprināts kameras aizmugurē, lai samazinātu darba temperatūru un vairāk nekā divkāršu 6K ierakstīšanas laiku līdz 78 minūtēm.
  • Integrētais Bluetooth un Wi-Fi savienojums ļauj bezvadu režīmā koplietot attēlus mobilajā ierīcē, izmantojot FUJIFILM XApp, vai izmantot ierīci, lai attālināti vadītu kameru.
  • Viena SD atmiņas kartes slots atbalsta līdz pat UHS-I standartam ātrai un elastīgai failu glabāšanai.
  • Iekļautais NP-W126S akumulators nodrošina aptuveni 750 kadrus vienā uzlādes reizē.

Filmu simulācijas režīmi

Izmantojot FUJIFILM plašo vēsturi tradicionālajā uz filmu balstītajā fotogrāfijā, X-S20 ir integrēti vairāki filmu simulācijas režīmi, kas atdarina dažu FUJIFILM klasisko filmu veidu izskatu un darbību, tostarp Provia, Velvia, Astia, Classic Chrome, Classic Neg, PRO Neg, Eterna, Eterna Bleach Bypass, Acros, B&W un Sepia. Papildus noteiktu filmu veidu simulācijai ir pieejams arī Grain Effect režīms, lai atkārtotu vecu filmu fotoattēlu izskatu ar organisku teksturētu izskatu, kas ir īpaši pamanāms drukājot. Krāsu Chrome un Color Chrome Blue efekti ir pieejami arī, lai padziļinātu krāsu, toņu reakciju un gradāciju ar augstāku piesātinājuma krāsām.
FUJIFILM XF 18–55 mm f/2.8-4 R LM OIS objektīvs

FUJIFILM XF 18–55 mm f/2.8-4 R LM OIS, kas apvieno daudzpusību, ātrumu un gludu dizainu, ir elastīga 27–84 mm līdzvērtīga standarta tālummaiņa X mount bezspoguļa kamerām. Tā spilgtais f/2,8-4 maksimālās apertūras diapazons ir piemērots darbam sarežģītos apgaismojuma apstākļos, kā arī palīdz samazināt objektīva kopējo izmēru un svaru. Attiecībā uz optiku šai tālummaiņai ir trīs asfēriski elementi un viens īpaši zemas dispersijas elements, kas palīdz kontrolēt sfēriskās un hromatiskās aberācijas, lai uzlabotu asumu un skaidrību. Super EBC pārklājums arī uzlabo kontrastu un krāsu neitralitāti, samazinot uzplaiksnījumus un dubultošanos, strādājot stipra apgaismojuma apstākļos. Turklāt lineārais motors nodrošina ātru un klusu automātisko fokusu, un piecu pieturu efektīva attēla stabilizācijas sistēma samazina kameras drebēšanas iespējamību, kas ir noderīga lietošanai dažādās situācijās.

  • Standarta tālummaiņa ir paredzēta APS-C formāta Fujifilm X-mount bezspoguļa kamerām un piedāvā 27–84 mm ekvivalentu fokusa attāluma diapazonu.
  • Viens īpaši zemas dispersijas elements tiek izmantots, lai ievērojami samazinātu krāsu šķautnes un hromatiskās aberācijas, lai nodrošinātu augstu skaidrību un krāsu precizitāti visā tālummaiņas diapazonā.
  • Trīs asfēriski elementi kontrolē kropļojumus un sfēriskās aberācijas, kas palīdz uzlabot asumu un nodrošināt precīzāku renderēšanu.
  • Atsevišķiem elementiem ir uzklāts Super EBC pārklājums, lai samazinātu objektīva uzplaiksnījumus un dubultošanos, tādējādi uzlabojot kontrastu un krāsu precizitāti, strādājot stipra apgaismojuma apstākļos.
  • Lineāra motora autofokusa sistēma kopā ar iekšējo fokusēšanas dizainu nodrošina vienmērīgu, gandrīz klusu veiktspēju, kas ir īpaši izdevīga video lietojumprogrammām un strādājot vietās, kur ir jutīgas pret troksni.
  • Optiskā stabilizācijas sistēma, kas papildināta ar uzlabotu žiroskopa sensoru un unikālu algoritmu sēriju, samazina kameras vibrācijas līdz pat četrām pakāpēm, lai nodrošinātu asāku attēlu, strādājot ar garāku fokusa attālumu vai mazāku aizvara ātrumu.
  • Noapaļotā septiņu asmeņu diafragma nodrošina patīkamu ārpusfokusa kvalitāti, lai gūtu labumu no selektīvā fokusa un sekla lauka dziļuma paņēmieniem.

FUJIFILM X-S20 spogulisbez kameras

Attēlveidošana
Lēcas stiprinājumsFUJIFILM X
Sensora izšķirtspējaSpēkā: 26,1 megapikseļi
Attēla sensors23,5 x 15,6 mm (APS-C) CMOS
Attēla stabilizācijaSensora pārslēgšana, 5 ass
Iebūvēts ND filtrsNav
Tveršanas veidsStiski un video
Ekspozīcijas kontrole
Aizvara veidsElektroniskais aizvars, mehāniskais fokusa plaknes aizvars
Aizvara ātrumsMehāniskais aizvars
1/4000 līdz 900 sekundēm manuālajā režīmā
1/4000 līdz 900 sekundēm Aizvara prioritātes režīmā
1/4000 līdz 30 sekundēm programmas režīmā
1/4000 līdz 30 sekundēm diafragmas prioritātes režīmā
0 līdz 60 minūtes spuldzes režīmā
elektroniski Aizvars
1/32000 līdz 900 sekundēm manuālajā režīmā
1/32000 līdz 900 sekundēm aizvara prioritātes režīmā
1/32000 līdz 30 sekundēm programmas režīmā
1 /32000 līdz 30 sekundēm diafragmas prioritātes režīmā
Fiksēta 1 sekunde spuldzes režīmā
Spuldzes/laika režīmsNav
ISO jutībaFotoattēls
160 līdz 12 800 manuālā režīmā, automātiskajā režīmā (pagarināts: 80 līdz 51 200)
Video
125 līdz 12 800 manuālajā režīmā, automātiskajā režīmā (pagarināts: 25 600)
Mērīšanas metodevidējais, centrālais svērtais vidējais, vairākas, vietas, TTL 256 zonas
Ekspozīcijas režīmiApertūras prioritāte, manuāla, programma, slēdža prioritāte
Exposure Cokompensācija-5 līdz +5 EV (1/3 EV soļi)
Baltās krāsas bilance2500–10 000 K
Iepriekšiestatījumi: automātiskais, krāsu temperatūra, pielāgots, smalks, dienasgaismas (vēsi balts), Fluorescējoša (dienas gaisma), fluorescējoša (silti balta), kvēlspuldze, ēna, zemūdens
Nepārtraukta fotografēšanaElektroniskais aizvars
Līdz 20 kadri/s pie 26,1 MP līdz 256 kadriem (JPEG)/28 kadriem ( Neapstrādāts)
Elektroniskais aizvars
Līdz 10 kadri/s pie 26,1 MP līdz 341 kadram (JPEG)/32 kadram (neapstrādāts)
Elektroniskais aizvars< /span>
Līdz 8 kadri/s pie 26,1 MP līdz 35 kadriem (neapstrādāts)
Elektroniskais aizvars
Līdz 30 kadri/s pie 20,9 MP līdz pat 407 kadriem Kadri (JPEG) / 28 kadri (neapstrādāti)
Elektroniskais aizvars
Līdz 20 kadri/s pie 20,9 MP neierobežotiem kadriem (JPEG) / 30 kadri (neapstrādāti)
Elektroniskais aizvars
Līdz 10 kadri/s pie 20,9 MP neierobežotiem kadriem (JPEG)/40 kadriem (neapstrādāts)
Mehāniskais aizvars
Uz augšu līdz 8 kadri/s pie 26,1 MP ierobežotiem kadriem (JPEG) / 35 kadriem (neapstrādāts)
Intervāla ierakstīšana
Taimeris2/3/5/10 sekunžu aizkave
Nekustīgu attēlu uzņemšana
Attēlu izmēri3:2
6240 x 4160
4416 x 2944< span>

3120x2080
16:9
6240x3512
4416 x 2488
3120 x 1760
1:1
4160 x 4160
2944 x 2944
2080 x 2080
Malu attiecība1:1, 3:2, 16:9
Attēla faila formātsHEIF, JPEG, neapstrādāts, TIFF
Bitu dziļums16 biti
Video uzņemšana
Iekšējie ierakstīšanas režīmiH.264 ALL-Intra/H.264 Long GOP/H.265/H.265 Long GOP/MOV/MP4/MPEG- 4 AVC 4:2:2/4:2:0 8/10 biti
6240 x 4160 pie 23,98/24,00/25/29,97 kadri sekundē [50–360 Mb/s]
DCI 4K (4096 x 2160) ar 23,98/24,00/25/29,97/50/59,94 kadri/s [50 līdz 360 Mb/s]
2048 x 1080 pie 23.98/24.00/25/54/09/59. 120/200/240 kadri/s [50–360 Mb/s]
1920 x 1080 pie 23,98/24,00/25/29,97/50/59,94/100/120/200/240 kadri/s [360 Mb/s] span>
Ārējie ierakstīšanas režīmiNeapstrādāts/ProResRAW 12 bitu, izmantojot HDMI
6240 x 4160 līdz 29,97 kadri/s
Ātrās/lēnās kustības atbalsts
Ierakstīšanas ierobežojumsNav
IP straumēšana
Iebūvētā mikrofona veidsStereo
Audio ierakstīšanaMOV: 2 kanālu 24 bitu 48 kHz LPCM audio
MP4: AAC audio
saskarne
Multivides/atmiņas kartes slotsViens slots: SD/SDHC/SDXC (UHS-I) [maksimums 2 TB]
Video I/O1 x Mikro-HDMI izeja
Audio I/O1 x 1/8"/3,5 mm TRS stereo mikrofona ieeja
1 x 1/8"/3,5 mm TRS stereo austiņu izeja
Cita I/O1 x USB-C vadība/monitors/piesaiste
Bezvadu2,4 GHz Wi-Fi (802.11a/b/g), Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)< /span>
Saderīga ar mobilo lietotniJā: Android un iOS
Lietotnes nosaukums: FUJIFILM XApp
Funkcionalitāte: piekļuve saglabātajiem failiem, iestatījumu pielāgošana, programmaparatūras atjaunināšana, tālvadības pults , Skatīt tiešraides plūsmu
*No 2023. gada maija: sazinieties ar ražotāju, lai uzzinātu jaunāko saderību
Globālā pozicionēšana (GPS, GLONASS utt.)Nav
Monitors
Izmērs3"
Izšķirtspēja3 x 2 (1 840 000 punktu)
Displeja veidsBrīva leņķa slīpuma skārienekrāna LCD
skatu meklētājs
VeidsIebūvēta elektroniskā (OLED)
Izmērs0,39"
Izšķirtspēja2 360 000 punktu
Acu punkts17,5 mm
Pārklājums100%
PalielināšanaApm. 0,62 x
Dioptriju pielāgošana-4 līdz +2
Fokuss
Fokusa veidsAutomātisks un manuāls fokuss
Fokusa režīmsNepārtraukta servo AF, manuālais fokuss, viena servo AF
Autofokusa punktiKontrasta noteikšana, fāzes noteikšana: 117
Flash
Iebūvēta zibatmiņa
Pamācības numurs16,4 '/5 m pie ISO 100
Maksimālais sinhronizācijas ātrums1/180 sekunde
Ārējais zibatmiņas savienojumsHot Shoe, patentēts
Vide
<tķermenis>
Darbības temperatūra32–104 °F / 0–40 °C
Darbības mitrums10–80% (nekondensējošs)
Vispārīgi
Akumulatora veids1 x NP-W235 atkārtoti uzlādējams litija jonu
statīva stiprinājuma vītneNav
Izmēri (P x A x D)5 x 3,4 x 2,6 collas/127,7 x 85,1 x 65,4 mm
Svars1,1 lb/491 g (ar akumulatoru, ierakstīšanas datu nesēju)
0,9 lb/410 g (tikai korpuss)
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars2,455 mārciņas
Kastes izmēri (LxWxH)8,6 x 7,6 x 5,3 collas

FUJIFILM XF 18-5 objektīvs

Fokālais attālums18–55 mm (35 mm ekvivalents: 27–84 mm)
Maksimālā apertūraf/2,8 līdz 4
Minimālā apertūraf/22
Lēcas stiprinājumsFUJIFILM X
Objektīva formāta pārklājumsAPS-C
Skata leņķis79,1° līdz 28,4°
Minimālais fokusa attālums11,81"/30 cm
Maksimālais palielinājums0,15x
Optiskais dizains14 elementi 10 grupās
Membrānas asmeņi7, noapaļots
Fokusa veidsAutofokuss
Attēla stabilizācija
Filtra lielums58 mm (priekšpuse)
Izmēri (ø x L)2,56 x 2,77 collas/65 x 70,4 mm
Maksimālā paplašinājuma garums3,85"/97,8 mm
Svars10,93 oz/310 g
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars1,45 mārciņas
Kastes izmēri (LxWxH)6,78 x 5,5 x 5,25 collas
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisFujifilm X-S20
Kameras komplektācijaar objektīvu (kit)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība