Telefonu statīvi - Foldable Multi-Angle Phone Stand Orico (Black) PH2-BK-BP - ātri pasūtīt no ražotāja

Atbrīvojiet rokas un ērti skatieties iecienītākās filmas un seriālus. Orico statīvs ļauj novietot viedtālruni vai planšetdatoru stabilā pozīcijā, un, pateicoties 360° regulēšanai, jūs varat to viegli pielāgot savām vajadzībām.

Viegls un pārnēsājams, tas var būt jums līdzi gandrīz visur. To raksturo arī augsta izturība un noturība pret bojājumiem.

Foldable Multi-Angle Phone Stand Orico (Black) PH2-BK-BP

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews
50426
PH2-BK-BP
6936761866699
ORICO

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ērti skatieties savas iecienītākās filmas

Skatoties filmu, jums vairs nav visu laiku jātur rokās tālrunis vai jāsaklanās. Vienkārši novietojiet ierīci uz Orico statīva! Statīvu var regulēt līdz pat 360° leņķī, tāpēc jūs varat viegli pielāgot to savām vajadzībām. Skatieties filmas optimālā leņķī un aizmirstiet par kakla sāpēm!

Tas vienmēr var būt līdzi

Šis praktiskais statīvs var būt jums līdzi gandrīz visur. Viegls un kompakts - to var viegli ievietot mugursomā vai rokassomā. Tā uzlabotā, salokāmā konstrukcija atvieglo uzglabāšanu un transportēšanu. Salocīts, statīvs kļūst gandrīz pilnīgi plakans, tāpēc tas aizņem vēl mazāk vietas.

Radīts jūsu ierīcēm

Vēlaties noskatīties vēl kādu seriāla epizodi savā planšetdatorā? Vai varbūt vēlaties skatīties filmu YouTube vietnē savā tālrunī? Orico statīvs noderēs šajās un daudzās citās situācijās! Orico statīvs ir piemērots vairumam tirgū pieejamo planšetdatoru un viedtālruņu modeļu - tas noteikti kalpos arī jūsu ierīcēm.

Īpaši stabils

Statīvs ir izstrādāts tā, lai nodrošinātu jūsu viedtālrunim vai planšetdatoram nepieciešamo stabilitāti. Silikona neslīdošās uzlikas nodrošina, ka tas neslīdēs pa galda vai rakstāmgalda virsmu. Tās arī nostiprina vietu, kur nepieciešams novietot ierīci.

Iespaidīga izturība

Izstrādājums ir ne tikai funkcionāls, bet arī ļoti izturīgs. Tas jums lieliski kalpos daudzus gadus. Tas ir izgatavots no izcilas kvalitātes, izturīgiem materiāliem, kas nodrošina tam izturību pret bojājumiem un nodilumu. Statīvs izskatās patiešām lieliski un pārsteidz ar savu moderno, minimālisma dizainu.

Produkta veidsTelefona turētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.