Telefonu statīvi - Phone Desktop Stand Nillkin (white) - ātri pasūtīt no ražotāja

Nodrošiniet sava viedtālruņa ērtības un atvieglojiet savas ikdienas aktivitātes ar Nillkin darbvirsmas statīvu. Tā pārdomātā, regulējamā konstrukcija ļauj saglabāt ierīci stabilā pozīcijā. Izstrādājumam ir arī spogulis un praktiski nodalījumi pamatnē.

Phone Desktop Stand Nillkin (white)

Rated 4/5 based on 1 customer reviews
51038
6902048199828
Nillkin

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Pārdomāts dizains

Izstrādājums ir izgatavots no izturīga materiāla, rūpējoties par tā ilgmūžību. Turklāt tam ir iespēja regulēt slīpumu 0-50° diapazonā un veikt pilnīgu vertikālu rotāciju. Ergonomiskais dizains kopumā atbalsta veselīgu stāju, lietojot viedtālruni, ļaujot izvairīties no nepatīkamām sāpēm un muskuļu sasprindzinājuma.

Plašākas iespējas

Ar to Nillkin Desktop Stand priekšrocības nebeidzas. Tajā ir iebūvēts spogulis, ko varat izmantot ikdienas darbību laikā. Papildus ērtībai tā pamatnē ir nodalījumi, kuros varat novietot dažādus sīkus priekšmetus - piemēram, rotaslietas, atslēgas vai austiņas.

Produkta veidsTelefona turētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.