Telefonu statīvi - Mini foldable desktop phone holder Dudao F14S (white) F14s white - ātri pasūtīt no ražotāja

Dudao tālruņa vai planšetdatora statīvs nodrošinās jums neticamu komfortu, pārlūkojot tīmekli, skatoties seriālus vai ierakstot videoklipus.

Statīvs atvieglos ikdienas darbu veikšanu. Pateicoties regulējamam slīpuma leņķim, jūs varat to viegli pielāgot atbilstoši savām vēlmēm.

Izturīgais dizains garantē stabilitāti un pasargā ierīci no bojājumiem.

Mini foldable desktop phone holder Dudao F14S (white) F14s white

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews
51147
F14s white
6973687242671
Dudao

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Daudzas iespējas

F14S statīvs lieliski darbojas dažādās situācijās. Jūs to izmantosiet, lai skatītos savas iecienītākās filmas vai seriālus. To var izmantot arī tiešraižu vai attālināto mācību stundu laikā. Pateicoties tam, jūs varēsiet viegli uzņemt videoklipus saviem sociālo mediju profiliem.

Pārdomāts dizains

Statīvs ļauj regulēt slīpuma leņķi 5-45° diapazonā. Tādējādi varat viegli pielāgot tā iestatījumus savām vajadzībām un nodrošināt maksimālu komfortu, lietojot tālruni vai planšetdatoru. Vēl viena statīva priekšrocība ir tā parocīgā, salokāmā konstrukcija - to var veiksmīgi ievietot pat kabatā un ņemt līdzi, kur vien vēlaties!

Izcila stabilitāte

Izturīga un izturīga konstrukcija garantē jūsu iekārtas drošību. Uz statīva ir silikona elementi, kas ne tikai stabili tur ierīci, bet arī pasargā to no bojājumiem vai skrāpējumiem.

Produkta veidsTelefona turētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.