Telefonu statīvi - Orico MPHJ-PK-BP phone stand with mirror (pink) MPHJ-PK-BP - ātri pasūtīt no ražotāja

Viens sīkrīks - vairāki izmantošanas veidi! Orico tālruņa statīvs ne tikai stabili turēs ierīci, ļaujot ērti skatīties videoklipus, bet arī kalpos kā spogulis.

Pateicoties iespējai regulēt augstumu un slīpuma leņķi no 5° līdz 135°, statīva lietošana ir ļoti ērta. Jūs varat viegli pielāgot izstrādājumu savām vajadzībām.

Orico MPHJ-PK-BP phone stand with mirror (pink) MPHJ-PK-BP

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews
51422
MPHJ-PK-BP
6936761834315
ORICO

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Lieliski piemērots jebkuram gadījumam

Vai vēlaties noskatīties savu iecienītāko seriālu epizodi? Vai varbūt pielabot grimu? Orico spoguļa statīvs noderēs jebkurā situācijā! Atbrīvojiet rokas no viedtālruņa vai spoguļa turēšanas un ērti izmantojiet Orico izstrādājumu. Jūs varat brīvi uzlādēt savu ierīci arī pēc tās novietošanas uz statīva.

Rūpīgs dizains

Brīvi regulējiet statīva augstumu un leņķi atbilstoši savām vajadzībām. Izstrādājuma silikona un gumijas daļas nodrošina tālruņa aizsardzību pret skrāpējumiem un stabili notur ierīci vietā. Salokāmais dizains ļauj pārnēsāt izstrādājumu somā. Viss jūsu ērtībām!

Produkta veidsTelefona turētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.