Bezspoguļa kameras - Fujifilm X100V Melns (Black) - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • 26,1 megapikseļu APS‑C X‑Trans CMOS IV sensors
  • Fujinon 23 mm f/2 fiksēta fokusa attāluma objektīvs
  • Hibrīda optiskais + elektroniskais skatu meklētājs
  • DCI 4K 4096 × 2160 30p video ieraksts
  • Iebūvēts Wi-Fi un Bluetooth savienojums

  • 26,1 megapikseļa APS‑C X‑Trans CMOS IV sensors
  • Fujinon 23 mm f/2 fiksēta fokusa attāluma objektīvs
  • Hibrīda optiskais + elektroniskais skatu meklētājs
  • DCI 4K 4096 × 2160 30p video ieraksts
  • Iebūvēts Wi‑Fi un Bluetooth savienojums
Product Video
 
 

Fujifilm X100V Melns (Black)

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

251544 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 5 darba dienas

28382
16643036
4547410423440
Fujifilm

Jauns

23.04 - 30.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
24.04 - 01.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
24.04 - 01.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
23.04 - 30.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2515.44
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Universālais, mainīgais un dzīvotspējīgais FUJIFILM X100V ir X100 sērijas piektā paaudze, kas apvieno iespaidīgas attēlveidošanas iespējas, atšķirīgu dizainu, izcilu platleņķa objektīvu un elastīgu funkciju komplektu, kas atbilst dažādām fotografēšanas vajadzībām. Izmantojot pārbaudītu un labi novērtētu APS-C formāta 26,1 MP X-Trans CMOS 4 sensoru, X100V spēj ierakstīt augstas izšķirtspējas materiālu, kā arī atbalsta DCI/UHD 4K video, jutību no ISO 160-12800 un nepārtrauktu fotografēšanu līdz 11 kadriem sekundē ar mehānisko slēdzi. Sensora BSI konstrukcija nodrošina samazinātu trokšņa līmeni un lielāku attēla skaidrību, un tas ir savienots pārī ar X-Processor 4, lai panāktu ātru veiktspēju un uzlabotu reaģētspēju. Sensora dizains nodrošina arī hibrīda autofokusa sistēmu, kas apvieno 425 fāzes noteikšanas punktus ar kontrasta noteikšanas sistēmu ātrai un precīzai AF veiktspējai.

Papildus attēlveidošanai, X100V saglabā pārbaudīto un patieso tālmēra iedvesmoto korpusa dizainu, kas ir padarījis šo kameru sēriju tik īpašu. Populārais uzlabotais hibrīda skatu meklētājs ir atjaunināts ar augstākas izšķirtspējas 3,69 m punktu OLED EVF skaidrākai skatīšanai. To joprojām var noņemt, lai atklātu skaidru 0,52 reizes palielinājuma optisko meklētāju, kas atbilstu puristu fotografēšanas veidam. Meklētāju papildina 3,0 collu 1,62 m punktu LCD skārienekrāns, kuram ir divvirzienu noliekšanas dizains, lai atbalstītu darbu gan no augsta, gan zema leņķa. Turklāt iebūvētais Bluetooth un Wi-Fi nodrošina arī bezvadu attēlu pārsūtīšanu uz mobilā ierīce, kā arī tālvadības kameras vadība no viedtālruņa vai planšetdatora.

26,1 MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4 sensors un X procesors 4

X100V ir aprīkots ar ar ļoti daudzpusīgo APS-C formāta 26,1 MP X-Trans CMOS 4 sensoru, kuram ir aizmugurgaismojuma dizains. lai nodrošinātu vienmērīgu toņu atveidi, uzlabotu veiktspēju vājā apgaismojumā un plašu sākotnējās jutības diapazonu ISO 160-12800. Kā X-Trans sensors tas izmanto arī nejaušinātu pikseļu masīvu, kas nodrošina augstu attēla kvalitātes un asuma pakāpi, jo netiek izmantots optiskais zemas caurlaidības filtrs. Salīdzinot ar parastajiem pikseļu modeļiem, X-Trans dizains vairāk atdarina filmas organisko dabu, lai radītu niansētas krāsas un toņu pārejas, vienlaikus samazinot muarē un aliasing.

Sensora dizains ietver arī paplašinātu fāzes noteikšanas autofokusa sistēmu, kurā ir 425 atlasāmi punkti, kas aptver gandrīz visu sensora laukumu. Šī AF sistēma nodrošina ātrāku un precīzāku fokusēšanas veiktspēju dažādos apgaismojuma apstākļos līdz pat -5 EV. Papildinot attēlveidošanas un fokusēšanas iespējas, tiek piedāvāts arī atjaunināts X-Processor 4, kuram ir četrkodolu centrālais procesors un kas nodrošina ātrāku un atsaucīgāku veiktspēju visā kameras sistēmā.

UHD un DCI 4K video ierakstīšana

Paplašinot savas iespējas, X100V piedāvā daudzpusīgu video iespēju klāstu, tostarp iekšējo DCI/UHD 4K ierakstu ar ātrumu līdz 30 kadriem sekundē un Full HD ierakstīšanu līdz 120 kadriem sekundē. Lieliski uzlabojot kopējo video veiktspēju, X-Processor 4 ātrums nodrošina ātru lasīšanas ātrumu, ierakstot video, un palīdz samazināt slēdža izkropļojumus, filmējot kustīgus objektus. Turklāt mikro-HDMI ports nodrošina 10 bitu 4:2:2 ierakstīšanu papildu ārējā ierakstītājā.

Pārveidots Fujinon 23mm f/2 objektīvs

Atjauninātajam Fujinon 23 mm f/2 objektīvam ir pārskatīts optiskais dizains, kurā tagad ir iekļauti divi asfēriski elementi, kas uzlabo asumu un skaidrību, samazinot sfēriskās aberācijas un kropļojumus. Šī objektīva 23 mm fokusa attālums ir līdzvērtīgs 35 mm, padarot to par ērtu platleņķa objektīvu, kas ir labi piemērots dažādām fotografēšanas situācijām. Spilgtais f/2 dizains ir piemērots arī darbam dažādos apgaismojuma apstākļos un nodrošina lielāku lauka dziļuma kontroli, lai palīdzētu izolēt fokusu uz objektiem. Turklāt ir uzklāts Super EBC pārklājums, lai novērstu objektīva uzplaiksnījumus un dubultošanos, lai nodrošinātu lielāku kontrastu un krāsu precizitāti, strādājot stipra apgaismojuma apstākļos.

Lai gan objektīvam ir fiksēts fokusa attālums, X100V ir integrēti 50 mm un 75 mm ekvivalenti digitālā telekonvertora iestatījumi, lai simulētu izskatu, kā strādājot ar garāku fokālo garumu, un objektīvs ir saderīgs arī ar papildu WCL un TCL pievienojuma objektīviem, lai paplašinātu vai samazinātu efekta redzes lauku.

Uzlabots hibrīda skatu meklētājs

Unikālajā uzlabotajā hibrīdajā skatu meklētājā ir iekļauti gan optiskie, gan elektroniskie skatu meklētāji, kas ļauj izvēlēties no vienkāršības un pazīstamības OVF, kā arī daudzpusības EVF. Skatīšanās veidu maiņa tiek ātri veikta, izmantojot speciālo meklētāja pārslēgšanas sviru kameras korpusa priekšpusē.

Optiskais skatu meklētājs ar 0,52 reizes palielinājumu nodrošina skaidru, reālistisku skatu uz ainu, kas atvieglo kompozīciju un objekta izsekošanu. Tā uzlabotajā dizainā ir iekļauta elektroniskā diapazona meklētāja funkcija, kas atdarina mehāniskā attāluma meklētāja funkcionalitāti un vienlaikus pārklāj informāciju no elektroniskā skatu meklētāja virs optiskā skatu meklētāja salīdzinošai manuālai fokusa vadībai.

Attiecībā uz elektronisko skatu meklētāju šim OLED ir augsta 3,69 m punktu izšķirtspēja, kā arī ātras atsvaidzes intensitāte, lai samazinātu aizkavi, nodrošinot vienmērīgākas panoramēšanas un izsekošanas kustības. EVF ļauj priekšskatīt ekspozīcijas iestatījumus pirms uzņemšanas, un tam ir pielāgojams displejs, lai konfigurētu skatu meklētājā redzamās informācijas daudzumu un veidu.

Virsbūves dizains

  • Noliecams 3,0 collu 1,62 m punktu LCD ir skārienekrāna dizains intuitīvai darbībai un atskaņošanai, un noliecamais dizains sniedz lielu labumu darbam no augsta un zema fotografēšanas leņķa.
  • Izturīgu dizainu var padarīt izturīgu pret laikapstākļiem, ja to savieno pārī ar papildu AR-X100 adaptera gredzenu un papildu laikapstākļu aizsarggredzenu.
  • Augšējā plāksnē ir iekļauta virkne bloķēšanas ciparnīcu un sviru ātrai, intuitīvai ekspozīcijas iestatījumu kontrolei, tostarp aizvara ātruma ciparripu, kas piedāvā tiešu aizvara ātruma regulēšanu. Aizvara ātruma ciparripā ir iekļauta arī ISO skala, lai apstiprinātu jutības iestatījumu, neieslēdzot kameru, un ekspozīcijas kompensācijas ciparripa ļauj izvēlēties +/- 3 EV ar 1/3 soļiem. Šai ciparripai ir arī C pozīcija, kas nodrošina paplašinātu +/- 5 EV diapazonu, strādājot ar komandu ciparripām.
  • Priekšējās un aizmugurējās komandu ciparripās ir integrēta nospiešanas funkcija, kas atvieglo lietošanu un iestatījumu atlasi.
  • Aizmugurējā kursorsvira ir pieejama intuitīvai AF punktu atlasei un pārslēgšanai, kā arī navigācijai izvēlnē un attēlu atskaņošanai.
  • Integrētais Bluetooth un Wi-Fi savienojums ļauj bezvadu režīmā koplietot attēlus mobilajā ierīcē vai izmantot ierīci, lai attālināti vadītu kameru.
  • Viens SD atmiņas karšu slots atbalsta līdz pat UHS-I standartam.
  • Iekļautais NP-W126S akumulators nodrošina aptuveni 350 kadrus vienā uzlādē, strādājot ar EVF, vai 420 kadrus vienā uzlādē, strādājot ar OVF.

Filmu simulācijas režīmi

Izmantojot FUJIFILM plašo vēsturi tradicionālajā uz filmu balstītajā fotogrāfijā, X100V ir integrēti vairāki filmu simulācijas režīmi, kas atdarina dažu FUJIFILM klasikas izskatu un darbību. filmu veidi:

  • Provia — standarta kontrasta un parastā piesātinājuma krāsu filma
  • Velvia — augsts kontrasts, augsts krāsu piesātinājums un spilgtu krāsu filma
  • Astia — vājš kontrasts un krāsu piesātinājums ar izskatu, kas ir ideāli piemērots portretiem
  • Classic Chrome — nodrošina klusus toņus un dziļu krāsu atveidi, līdzīgi kā datēta slaidu filma.
  • Classic Neg — izslēgts kontrasts, bet dinamiskas krāsas ar senlaicīgu filmu sajūtu
  • PRO Neg — pieejams gan ar Hi, gan ar standarta versiju, kontrasta opcijas, tas atdarina viņu profesionālās klases krāsaino negatīvo filmu nepārspējamo, bet dabisku sajūtu
  • Eterna — lai iegūtu kinematogrāfisku izskatu, tas nodrošina vienmērīgu krāsu, zemu piesātinājumu, kas ir labi piemērots pēcapstrādes krāsu gradācijai.
  • Acros — pamatojoties uz populāro melnbalto filmu, šim vienkrāsainajam režīmam ir atšķirīga tonalitāte un graudainība, un to var izmantot kopā ar dzeltenā, sarkanā un zaļā kontrasta filtru efektiem.
  • Melnbalts — vienkāršs un klasisks melnbalts efekts ar dzeltenā, sarkanā un zaļā kontrasta filtra opcijām
  • Sēpija — ikviena iecienītākais veco laiku izskats, kas atdarina populāro alternatīvo procesu.

Papildus simulācijai specific filmu veidiem ir pieejams arī Grain Effect režīms, lai atkārtotu veco filmu fotoattēlu izskatu ar organisku teksturētu izskatu, kas ir īpaši pamanāms drukājot. Krāsu Chrome un Color Chrome Blue efekti ir pieejami arī, lai padziļinātu krāsu, toņu reakciju un gradāciju ar augstāku piesātinājuma krāsām.

Attēlveidošana

Pikseļi

Efektīvs: 26,1 megapikseļi

Maksimālā izšķirtspēja

6240 x 4160

Malu attiecība

1:1, 3:2, 16:9

Sensora veids

CMOS

Sensora izmērs

APS-C

Attēla faila formāts

JPEG, neapstrādāts

Bitu dziļums

14 bitu

Attēla stabilizācija

Nav

Objektīvs

Fokālais attālums

23 mm (35 mm ekvivalentais fokusa attālums: 35 mm)

Maksimālā diafragma

f/2

Minimālā diafragma

f/16

Fokusa diapazons

3,94 collas līdz bezgalībai / 10 cm līdz bezgalībai

Optiskais dizains

8 elementi 6 grupās

Ekspozīcijas kontrole

ISO jutība

Auto, 160–12800 (Paplašināts: 80–51200)

Slēdža ātrums

Mehāniskais slēdzis
1/4000 līdz 30 sekundes diafragmas prioritātes režīmā
1/4000 līdz 900 sekundes aizvara prioritātes režīmā
1 /4000 līdz 900 sekundes manuālajā režīmā
1/4000 līdz 4 sekundes programmas režīmā
0 līdz 60 minūtes spuldzes režīmā
Elektroniskais slēdzis
1 /32000 līdz 30 sekundes diafragmas prioritātes režīmā
1/32000 līdz 900 sekundes aizvara prioritātes režīmā
1/32000 līdz 900 sekundes manuālajā režīmā
1/32000 līdz 4 sekundes programmas režīmā < br />1 līdz 1 sekunde spuldzes režīmā
Elektroniskais priekšējais aizkars
1/32000 līdz 30 sekundes diafragmas prioritātes režīmā
1/32000 līdz 900 sekundes Aizvara prioritātes režīms
1/32000 līdz 900 sekundes manuālajā režīmā
1/32000 līdz 4 sekundes programmas režīmā
0 līdz 60 minūtes spuldzes režīmā

Mērīšanas metode

vidējais, svērtais vidējais, vairākas, vietas, TTL 256 zonas

Ekspozīcijas režīmi

Apertūras prioritāte, manuāla, programma, slēdža prioritāte

Ekspozīcijas kompensācija

-5 līdz +5 EV (1/3 EV soļi)

Baltās krāsas balanss

Automātiska sižeta atpazīšana, krāsu temperatūra, pielāgota, dienasgaisma, dienasgaismas (vēsi balts), dienasgaismas (dienas gaisma), dienasgaismas (siltai balta), kvēlspuldze, ēna, zemūdens

Nepārtraukta fotografēšana

Mehāniskais slēdzis
Līdz 11 kadriem/s pie 26,1 MP līdz 17 kadriem (RAW) / 38 kadriem (JPEG)
Līdz 8 kadriem sekundē 26,1 MP līdz 18 kadriem (RAW) / 76 kadriem (JPEG)
Līdz 6 kadri/s pie 26,1 MP līdz 21 kadram (RAW) / 220 kadriem (JPEG)
Up līdz 5 kadriem sekundē ar ātrumu 26,1 MP līdz 24 kadriem (RAW) / 458 kadriem (JPEG)
līdz 4 kadri/s pie 26,1 MP līdz 28 kadriem (RAW) / neierobežotiem kadriem (JPEG)
Līdz 3 kadri/s pie 26,1 MP līdz 34 kadriem (RAW) / neierobežots kadrs (JPEG)
Elektroniskais slēdzis
Līdz 20 kadri/s pie 26,1 MP līdz 17 kadriem (RAW) / Neierobežots 32 kadri (JPEG)
Līdz 10 kadri/s pie 26,1 MP līdz 18 kadriem (RAW) / neierobežots 81 kadrs (JPEG)
Līdz 30 kadri/s pie 20,9 MP 17 kadri (RAW) / 29 kadri (JPEG)
Līdz 20 kadri/s pie 20,9 MP līdz 17 kadriem (RAW) / 79 kadri (JPEG)
Līdz 10 kadri/s pie 20,9 MP līdz pat 18 kadri (RAW) / 153 kadri (JPEG)
Līdz 8 kadri/s pie 20,9 MP līdz 18 kadriem (RAW) / 90 kadri (JPEG)

Intervāla ierakstīšana

Taimeris

2/10 sekunžu aizkave

Īpašas opcijas

Panorāma

Video

Ierakstīšanas režīmi

MOV/H.264
DCI 4K (4096 x 2160) ar 23,976p/24,00p/25p/29,97p [100–200 Mb/s]
UHD 4K (3840 x 2160) ar 23,976p/24,00p/25p/29,97p [100–200 Mb/s]
DCI 2K (2048 x 1080) pie 23,976 p/250 p. 29,97p/50p/59,94p [50–200 Mb/s]
Pilna HD (1920 x 1080) ar 23,976p/24,00p/25p/29,97p/50p/59,94p/100p/100p/115 200 Mb/s]

Video kodējums

NTSC/PAL

Audio ierakstīšana

Iebūvēts mikrofons (Stereo)
Ārējā mikrofona ieeja (Stereo)

Audio faila formāts

Lineārais PCM

Skatu meklētājs un monitors

Skatu meklētāja veids

Elektroniskā (OLED)
Optiskā

Skatu meklētāja izšķirtspēja

3 690 000 punktu

skatu meklētāja pārklājums

100%

Skatu meklētāja palielinājums

Apm. 0,5 x

Dioptru regulēšana

-4 līdz +2

Monitora izmērs

3"

Uzrauga izšķirtspēja

1 620 000 punktu

Monitora veids

Noliecams skārienekrāna LCD

Zibspuldze

Iebūvēta zibspuldze

Zibspuldzes režīmi

Automātiski, komandieris, pirmā aizkara sinhronizācija, manuāla, izslēgta, sarkano acu efekta samazināšana, otrā priekškara sinhronizācija, lēnā sinhronizācija, automātiskā TTL sinhronizācija.

Efektīvs zibspuldzes diapazons

ISO 1600
0,98–24,28 collas / 0,3–7,4 m

Ārējais zibatmiņas savienojums

Hot Shoe

Interfeiss

Atmiņas kartes slots

1 x SD/SDHC/SDXC

Savienojamība

2,5 mm Sub-Mini, HDMI D (mikro), USB 3.0, C tipa USB

Bezvadu

Bluetooth
Wi-Fi

GPS

Vides

Darbības temperatūra

32 līdz 104°F / 0 līdz 40°C

Darbības mitrums

10 līdz 80%

Fiziskā

Akumulators

1 x NP-W126S uzlādējams litija jonu, 8,4 V līdzstrāva, 1260 mAh (aptuveni 350 kadri)

Izmēri (P x A x D)

5,04 x 2,94 x 2,1 collas/128 x 74,8 x 53,3 mm

Svars

1,05 mārciņas/478 g (korpuss ar akumulatoru un atmiņu)

Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisFujifilm X100V
Kameras komplektācijaar objektīvu (kit)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse